Ήταν το project που έβαλε με επιτυχία τον ΣΚΑΪ στο χώρο της ψυχαγωγίας αφού οι έως τότε προσπάθειες του στο συγκεκριμένο είδος προγράμματος δεν είχαν θετική ανταπόκριση από τους τηλεθεατές.

Ο λόγος για το «X Factor» που έφερε κέρδη στο κανάλι του Φαλήρου κάνοντας έτσι ακόμα και… δύσπιστα στελέχη του σταθμού να υποστηρίξουν πως έπρεπε να δώσουν χώρο στο πρόγραμμά τους σε ψυχαγωγικά προγράμματα.

Η συνέχεια γνωστή, αφού μετά από αυτό ο ΣΚΑΪ… γλυκάθηκε και αποκτώντας την άδεια από τον παράνομο –όπως κρίθηκε- διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες απέκτησε τα δικαιώματα για το «Survivor» και το «Voice» όταν αφέθηκαν από το STAR που δεν απέκτησε άδεια. Ωστόσο το «πακέτο συμφωνίας» που έκανε ο ΣΚΑΪ με την τούρκικη εταιρεία «Acun Medya» για τα project της… γεμίζουν το πρόγραμμά τους τόσο πολύ που δεν υπάρχει πλέον χώρος για το «X Factor».

Σύμφωνα,λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, αυτή τη σεζόν δεν θα βγει από τον ΣΚΑΪ καινούργιος κύκλος του «X Factor». Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες  εκτός του ότι το πρόγραμμα του σταθμού είναι… φίσκα με προγράμματα από την τούρκικη εταιρεία η απόφαση τους έχει να κάνει και ότι οφείλουν αρκετά χρήματα στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματά της και είναι σίγουρο ότι δεν θα τους δώσουν τα δικαιώματα για καινούργιο κύκλο αν προηγουμένως δεν εξοφληθούν για τους προηγούμενους.

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό πως αυτή τη σεζόν δεν θα βγει στον αέρα «X Factor», αλλά μιας και αναφέρθηκα σε οφειλές του σταθμού, δεν είναι μόνο η εταιρεία του talent show που περιμένει από το κανάλι του Φαλήρου αλλά και μία –τουλάχιστον- ακόμα διεκδικεί έντονα από τον ΣΚΑΪ τα χρήματα που της οφείλει έχοντας «παγώσει» τη συνεργασία μαζί του μέχρι να λάβει κάτι τις…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]