Βρέθηκε το έργο που θα πάρει τη σκυτάλη από τις «Ιδιωτικές ζωές», στην κεντρική σκηνή του
Θεάτρου Γκλόρια. Πρόκειται για την κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου ,«Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου», που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Λεκάκη.

Η παράσταση ,«Ιδιωτικές ζωές», με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αποστόλη Τότσικα, δεν είχε την απήχηση που περίμεναν οι ιθύνοντες του Γκλόρια. Έτσι, πήραν την απόφαση να την «κατεβάσουν» με συνοπτικές διαδικασίες. Παράλληλα, δρομολόγησαν το ανέβασμα του έργου, «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου», το οποίο στο παρελθόν είχε σημειώσει τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην κληρονόμο ενός παλιού αρχοντικού, η οποία έρχεται στην Ελλάδα έπειτα από χρόνια απουσίας στην Ινδία και αποφασίζει να απαλλαγεί απ' ό,τι τη βαραίνει: τον σύζυγο και το στοιχειωμένο -κατά τα φαινόμενα- σπίτι της. Η ίδια, αδύναμη και φοβισμένη να αντιμετωπίσει τη ζωή της, ανατρέχει στην κινεζική φιλοσοφία ,και, χωρίς να το καταλάβει, μπλέκει σ' ένα γαϊτανάκι ευτράπελων καταστάσεων, με βασικούς πρωταγωνιστές έναν Κρητικό παλληκαρά, έναν ροκά φίλο της, τη Ρουμάνα υπηρέτρια, έναν σεναριογράφο ταινιών τρόμου, ένα μέντιουμ ,και τον ψυχίατρό της.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]