Το Πάρκο των Χρωμάτων στην Κατερίνη επέλεξε φέτος ο Άγιος Βασίλης για να ξεκινήσει το μακρινό του ταξίδι, μέσα από τις διαδρομές του φωτός και του χρώματος στις ζωές μικρών και μεγάλων.

Αντίστροφα άρχισε πλέον να μετρά ο χρόνος για το Πάρκο των Χρωμάτων , το οποίο κινούμενο σε Χριστουγεννιάτικούς ρυθμούς είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης στα πενήντα πέντε στρεμμάτων έκτασής του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα έχουν στο επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δράσεις διαδραστικού χαρακτήρα, συναυλίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις και παιδικά εργαστήρια με τη συνεργασία φορέων, καλλιτεχνικών και θεατρικών ομάδων της πόλης, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία πολιτιστικών αλλά και συλλόγων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, ενώ θα παραμείνει ανοικτό, προφέροντας μαγικές και πολύχρωμες εορταστικές στιγμές έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]