Πάμε Πακέτο: Αλλάζει ξανά μέρα;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Τεράστιος ντόρος έγινε το καλοκαίρι σχετικά με την απόφαση του ALPHA να αλλάξει μέρα προβολής στο "Πάμε Πακέτο" από την Πέμπτη στην Τετάρτη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξέφρασε δημόσια τα παράπονα της για τη διοίκηση του σταθμού εξαιτίας όλου αυτού.

Τα νούμερα της φετινής σεζόν είναι απογοητευτικά και χειρότερα από κάθε φορά. 

Έτσι, τις ημέρες που μας πέρασαν δημιουργήθηκε ξανά τεράστιος εσωτερικός ντόρος, μιας και η Βίκυ είχε μία συζήτηση με τους υπευθύνους του καναλιού, οι οποίοι της πρότειναν, - αν το επιθυμεί -, να σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψουν κι εκείνη και το "Πακέτο" της και πάλι στην prime-time της Πέμπτης!

Τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας πρότειναν στην Βίκυ αν θέλει να ξανά μετακομίσει την εκπομπή της και να επιστρέψει στο παλιό τηλεοπτικό της πόστο, στο πλαίσιο μίας γενικότερης αναδιαμόρφωσης που επιχειρείται στο πρόγραμμα του καναλιού, ενόψει Γενάρη.

Όσο για το τι απάντησε η Βίκυ; Διατηρώντας πάντα την ψυχραιμία της φρόντισε να τους μεταβιβάσει πως δεν έχει να σκεφτεί απολύτως τίποτα και δεν έχει να σκεφτεί απολύτως τίποτα, μιας και θεωρεί πως θα ήταν ένα τεράστιο σφάλμα το "Πακέτο" της να άλλαζε στο... καπάκι και πάλι το τηλεοπτικό του ραντεβού με τον κόσμο. Και η αλήθεια είναι, πως έχει απόλυτο δίκιο.

Το τηλεπτικό ραντεβού με τους τηλεθεατές πρέπει να έχει μία συνέπεια και μία συνέχεια, αν θες να χτιστεί μία δυνατή σχέση πίστης κι αφοσίωσης.

Και το "Πακέτο" και η Βίκυ η αλήθεια είναι πως εδώ και 12 χρόνια, έχουν καταφέρει να ρίξουν γερά θεμέλια και να χτίσουν μία αξιοζήλευτη σχέση με τον κόσμο, την οποία πρέπει να προσέχουν σαν τα μάτια τους και να μην παίζουν με αυτή το παιχνίδι της... ρώσικης ρουλέτας. 

tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !