Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν μπορείς να μένεις συνέχεια σε ένα σημείο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη «Στη φωλιά των Κούκου» ,την Πέμπτη, και μεταξύ άλλων
μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και για το τέλος της επαγγελματικής της πορείας με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Το σπίτι σου δεν είναι ποτέ το επαγγελματικό σου σπίτι. Είναι το κανονικό σου. Μπορεί να κάνεις σχέσεις ζωής και με ανθρώπους που αγαπάς και αγαπιέσαι και συνεννοείσαι και χαίρεσαι να τους βλέπεις, αλλά η δουλειά είναι δουλειά. Από όταν ξεκίνησα από τα ραδιόφωνα και τα περιοδικά η δουλειά είναι δουλειά, βέβαια ,οκ, ποτέ δεν την κάνω σκληρά. Πάντα οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους είναι πιο τρυφερές, πιο οικείες», είπε σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις που δημιουργεί σε αυτό.

Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο δήλωσε: «Είναι εντυπωσιακό αλλά κοίταξε το συγκεκριμένο concept επειδή είναι διαφορετικό, δεν χρειάζεται δύο ανθρώπους να το σχολιάσουν ,κι εμείς δουλέψαμε 17 χρόνια μαζί. Ο Φώτης είναι η πιο μακροχρόνια σχέση μου μετά την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με ανανέωσε και λίγο με το ότι βρέθηκα με δύο νέους ανθρώπους (σ.σ Γιώργο Καπουτζίδη και Σάκη Τανιμανίδη για το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο). Το σημείο μηδέν δεν με δυσκόλεψε».

Για το τέλος της πορείας της στην πρωινή ζώνη σχολίασε: «Δεν μπορείς να μένεις συνέχεια σε ένα σημείο. Σαπίζεις, τελματώνεις. Είναι ωραίο να αλλάζεις. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, που έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε πάρα πολλά επίπεδα, είναι σα να ξαναγεννιέσαι. Επανατοποθετήσε».

Για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια είπε: «Δεν είχα κάνει ποτέ διάλειμμα από την τηλεόραση. Δεν ήταν αγχωτικό αυτό. Στην αρχή ήταν σαν να παρατηρείς το εαυτό σου και το πού είσαι και τι κάνεις. Μετά είναι αναζωογονητικό, όταν αρχίζεις και αισθάνεσαι ότι σου λείπουν βάρη από πάνω σου, αρχίζεις να κάνεις άλλα σχέδια. Έχεις περιορισμένο κύκλο επιλογών όταν κάνεις το ίδιο και το ίδιο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της η ίδια αποκάλυψε πως δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ενώ δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο σε θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !