Η Μυριέλλα Κουρεντή πρωταγωνιστεί ,υποδυόμενη ένα πλουσιοκόριτσο, στο σίριαλ, ''Παρθένα
Ζωή'' .Η ηθοποιός μιλά στο Mytv κι αποκαλύπτει τις εξελίξεις...

Τι χαρακτήρας είναι;  

«Είναι μια κοπέλα μεγαλωμένη μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, γεμάτο ανέσεις, υπό την προστασία του πατέρα της, καλομαθημένη. Δεν έχει μάθει να χάνει, και, εκτός από την αρρώστια του Άρη, δεν είχε μέχρι τώρα αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα».

Η Μαρίνα είναι ερωτευμένη με τον Άρη ή μέσα από τον γάμο τους καλύπτει άλλες ανάγκες που μπορεί να έχει;  

«Είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Άρη, τόσο παθιασμένα, μάλιστα, ώστε είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Μετά τον πατέρα της, ο Άρης είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να της επιβληθεί και να την κάνει ό,τι θέλει».

Ύστερα από ένα λάθος που γίνεται στο νοσοκομείο, καταστρέφονται τα τελευταία δείγματα του Άρη. Ποια θα είναι η αντίδραση της Μαρίνας; Θα του το αποκαλύψει;  

«Από τον φόβο της μην τον χάσει για πάντα, θα αντιδράσει σπασμωδικά. Δεν θα του το πει, αλλά, τελικά, θα το μάθει από αλλού».

Θα του χαρίσει, τελικά, το παιδί που τόσο θέλει εκείνος;  

«Θα προσπαθήσει με αθέμιτα μέσα και δολοπλόκα σχέδια. Όμως, τα πράγματα θα πάρουν την πιο απρόσμενη τροπή» .

Ο πατέρας της θα ξεκινήσει έναν επαγγελματικό πόλεμο με τον Άρη. Εκείνη θα έρθει σε δύσκολη θέση; Ποιον θα στηρίξει;  

«Σαφώς και είναι σε δύσκολη θέση και, παρόλο που θα προσπαθήσει να συνετίσει τον πατέρα της να μην του κάνει κακό, τελικά θα κρατήσει ουδέτερη στάση. Εξάλλου, και τους δύο τους φοβάται και τρέμει την αντίδρασή τους».

Θα δούμε τον γάμο τους να περνάει κρίση;  

«Φυσικά! Σε όποιον γάμο μπαίνουν ψέματα και μυστικά, αργά ή γρήγορα προκύπτει κρίση. Με ποιον τρόπο, δεν μπορώ να αποκαλύψω. Αλλά υπάρχει η διαίσθηση του Άρη πως κάτι πάει στραβά με τη συμπεριφορά της Μαρίνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...