Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί φέτος στην ''Παρθένα Ζωή'' του ΑΝΤ1.


Έπειτα από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στο «Μπρούσκο», που ήταν καθημερινό, αμφιταλαντεύτηκε για back to back εμφάνιση σε καθημερινή σειρά;  

«Όχι, καθόλου! Μου άρεσε το σενάριο από την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου και φυσικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό επιτελείο συντελεστών σε όλα τα επίπεδα. Δουλεύω με παλιούς και νέους φίλους. Περνάμε εξαιρετικά καλά στα γυρίσματα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η κωμωδία ως είδος και ήθελα να το κάνω».

Είχε δει επεισόδια του «Jane the Virgin» πριν του γίνει η πρόταση; 

«Όχι, δεν το είχα παρακολουθήσει, να σου πω την αλήθεια».

Ποια είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία αποδέχεται μια δουλειά στην τηλεόραση; Το οικονομικό είναι σε πρώτη προτεραιότητα;  

«Σε πρώτη προτεραιότητα είναι το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών, ώστε να μπορώ να διαλέξω το καλύτερο. Αυτό που με εκφράζει. Το οικονομικό είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας. Παίζει τον ρόλο του».

Έχουν υποχωρήσει πολύ οι αμοιβές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;  

«Εγώ από την αρχή της κρίσης είχα αναπροσαρμόσει τις οικονομικές μου απαιτήσεις. Δεν μπορείς να ζητάς τις αμοιβές που υπήρχαν στην αγορά με τα παλαιότερα δεδομένα».

Είναι ευχαριστημένος τόσο με το αποτέλεσμα που βγαίνει στην τηλεόραση, όσο και με τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς;

«Τα ποσοστά τηλεθέασης δεν τα παρακολουθώ σε συστηματική βάση. Από τη δουλειά που γίνεται είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και πιστεύω επίσης πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν δείχνουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα μιας δουλειάς. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν κοιτούσα ανελλιπώς τα νούμερα».

Αυτά δήλωσε στο Tv Έθνος ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]