Εκπνέει η προθεσμία - Έγινε κι άλλη συνάντηση...

0

Σε φορτισµένο κλίµα συναντήθηκαν στις αρχές της περασμένης εβδοµάδας ο βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθυντής της εφηµερίδας ,«Αυγή», Νίκος Φίλης, και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ,Ράνια Σβίγκου, µε την ηγετική οµάδα των δηµοσιογράφων που ανήκουν στην κοµµατική οργάνωση ,προκειµένου να συζητήσουν λεπτοµέρειες του σχεδιασµού για τις αναδιαρθρώσεις στην «Αυγή», τον ραδιοσταθµό,«Στο Κόκκινο», και την ιστοσελίδα, left.gr. Η συνάντηση έγινε καθώς εκπνέει η χρονική προθεσµία που έχει δοθεί για να προχωρήσει το σχέδιο «εξυγίανσης», ενώ δεν παρέστη παρά το ότι κάποιοι το ανέµεναν, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και επί πολλά χρόνια στέλεχος και αρθρογράφος της εφηµερίδας ,«Αυγή», Θανάσης Καρτερός.

Ο κύριος Φίλης και η κυρία Σβίγκου, µεταφέροντας και τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίµου, κινήθηκαν µε σαφή τρόπο στο πνεύµα «ενοποίηση και στήριξη». ∆ηλαδή, είπαν ότι, εφόσον προχωρήσουν, έστω και µε τόσο µεγάλες καθυστερήσεις, η προσπάθεια για περικοπές σε µισθούς, αλλά και κάποιες απολύσεις, τότε θα υπάρξει και η οικονοµική στήριξη για να συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους και τα τρία Μέσα. «Πού θα βρεθούν τα χρήµατα (σ.σ. περίπου 2,5 εκατοµµύρια ευρώ) που χρειάζονται για να λειτουργήσουν εφηµερίδα, ραδιόφωνο και ιστοσελίδα;»,ήταν ένα από τα ερωτήµατα που τέθηκαν από τους δηµοσιογράφους. Η απάντηση που πήραν ήταν πως «αν η αναδιάρθρωση ξεκινήσει και ολοκληρωθεί γρήγορα, τα χρήµατα θα βρεθούν».

Ο κατηγορηµατικός τρόπος µε τον οποίο δόθηκε η διαβεβαίωση κάνει σαφές ότι η προσπάθεια που έγινε να βρεθούν πηγές χρηµατοδότησης ενδεχοµένως έχει καρποφορήσει, τουλάχιστον σε έναν βαθµό. Πάντως, ενώ η συνάντηση των κοµµατικών δηµοσιογράφων µε τα δύο µέλη της Πολιτικής Γραµµατείας έγινε για να συζητηθούν πιο συγκεκριµένα πράγµατα, για ακόµα µία φορά και οι δύο πλευρές απέφυγαν να µπουν σε λεπτοµέρειες. Με δεδοµένο ότι και ο Οκτώβριος τελείωσε, τα χρονικά περιθώρια που είχαν τεθεί από το Μέγαρο Μαξίµου για το σχέδιο «εξυγίανσης» φαίνεται ότι θα πάρουν υποχρεωτικά ακόµη µία παράταση.

Πηγή: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !