Η Μαρία Σολωμού, που πρωταγωνιστεί στα ''Χωρισμένα παλληκάρια'' του ANT1, μιλά για την ηρωίδα της και τα χαρακτηριστικά της,ενώ αποκαλύπτει πως αρχικά δεν της άρεσε...


Υποδύεστε την Κατερίνα...

«Ναι, τη γυναίκα του Πέτρου, ο οποίος την αφήνει από το πρώτο επεισόδιο όπως είδαμε όλοι. Και αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ πιεστική, τουλάχιστον. Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα. Της έχουν έρθει όλα πολύ εύκολα, είναι από πλούσια οικογένεια και πολύ κακομαθημένη, αλλά πάνω απ’ όλα είναι γυναίκα, δηλαδή διεκδικεί. Τον διεκδικεί με όλους τους τρόπους που μπορεί όλοι να θέλουμε -κρυφά-, να αρπάξουμε κάποια από το μαλλί ας πούμε... Το κάνει χωρίς καμία ντροπή -απόλυτα φυσιολογικό-, αλλά πάντα με έναν ελιτίστικο τρόπο γιατί είναι κι αυτή που είναι...». 

Ταιριάζει το θυμικό σας με αυτούς τους ρόλους και σας επιλέγουν; Σας πάνε ή τους πάτε εσείς;  

«Δεν ξέρω αν τους πάω ή μου πάνε, αλλά εγώ γενικώς ως άνθρωπος δεν είμαι τέτοιος. Δεν μοιάζουμε καθόλου, αυτή παρά είναι στον κόσμο της, ζει σε έναν κόσμο πολύ ιδιαίτερο. Αυτός ο χαρακτήρας είναι μια πολύ περίεργη φιγούρα κωμικοτραγική, και ήθελα να την αντιμετωπίσω και έτσι, λιγάκι κωμικά, γιατί η σοβαρή πλευρά της είναι τραγική. Είναι ισοπεδωτική, σκληρή, δεν υπολογίζει κανέναν».

Όλα τα καλά έχει ο ρόλος σας...  

«Κουράστηκα πάρα πολύ να την κάνω συμπαθή». 

Η αλήθεια είναι ότι καταφέρνετε και κάνετε αυτούς τους ρόλους συμπαθείς-έχετε και πολλούς στο ενεργητικό σας ...

«Ναι, αυτό το φροντίζω εγώ, και ο συγκεκριμένος ήταν πολύ αρνητικός στο διάβασμά του, όπως τον ανέγνωσα...». 

Και δεν σας απέτρεψε;  

«Φυσικά και με απέτρεψε. Η πρώτη μου διάθεση ήταν αρνητική». 

Μετά σας ήρθε η επιθυμία να τον κάνετε συμπαθή; 

«Μετά το σκέφτηκα, είδα και τους συντελεστές και δεν μπορείς να παίξεις ένα ρόλο αν δεν το συμπαθήσεις εσύ, οπότε έπρεπε να τον συμπαθήσω πρώτα εγώ και μετά να δω τι θα κάνουν κι άλλοι. Βρήκα έτσι κάποιες χαραμάδες να τη δικαιολογήσω. Αν και υπάρχουν κάποια που δεν δικαιολογούνται με τίποτα».

Θα κάνατε ποτέ κάτι από αυτά που κάνει;  

«Τίποτα από αυτά που κάνει δεν θα έκανα ποτέ. Δεν θα διεκδικούσα ποτέ έτσι έναν άντρα. Δεν διεκδικώ! Αν κάποιος δεν θέλει, δεν θέλει, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Είμαι πολύ ντροπαλή σε αυτά...».

Τότε πρέπει να φταίνε τα μαλλιά σας, που φαίνεστε αλλιώς!  

«Ναι, δίνουν μια άλλη εικόνα και η αλήθεια είναι ότι... έχουν δική τους ζωή...».

Αυτά δήλωσε η ηθοποιός στον Τηλεθεατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]