Έρχεται ο 'Φιλελεύθερος'- Δυνατά ονόματα και συνεργασία-έκπληξη...

0

Τη Δευτέρα ,20 Νοεμβρίου, σε δυο μέρες από τώρα δηλαδή, ένα νέα φύλλο θα κάνει την εμφάνισή του στον κόσμο του Έντυπου Τύπου.
Ο λόγος για τη νέα εφημερίδα, ''Φιλελεύθερος'', η οποία κι ανήκει στον γνωστό δημοσιογράφο, Θανάση Μαυρίδη, θα είναι καθημερινή, και θα κυκλοφορεί στα 1,50 Ευρώ.

Η νέα αυτή προσπάθεια φαίνεται πως μπαίνει στην αρένα με πολύ δυνατά εχέγγυα, μια και τα περισσότερα από τα πρόσωπα που τη στελεχώνουν αλλά και οι συνεργασίες, είναι αναντίρρητα ζηλευτά. Αν μη τι άλλο, προκαλούν θετικό ενδιαφέρον.

Ανάμεσα στα ονόματα ,λοιπόν, που θα έχουν το δικό τους ''βήμα'' μέσα από την εφημερίδα, είναι η δημοσιογράφος και πρώην ανκοργούμαν του ΑΝΤ1 ,Μαρία Χούκλη, ο Δημήτρης Καμπουράκης,για χρόνια παρουσιαστής στην πρωινή ζώνη του MEGA , ο Νίκος Ζαχαριάδης, που αποχώρησε αιφνιδίως από το ''Late Night'' πριν μέρες ,o Mάνος Αντώναρος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (παράλληλα θα βρίσκεται και στο ΘΕΜΑ FM) ,η έγκριτη στο οικονομικό ρεπορτάζ ,Σοφία Δήμτσα κ.ά. .

Επίσης, πέραν των προαναφερθέντων ονομάτων αλλά και πολλών άλλων που θα ανήκουν στο team ,ο ''Φιλελεύθερος'' ξεκινά με μια συνεργασία-έκπληξη, που έχει να δώσει πολλά . Συνεργασία με τη νέα εφημερίδα, λοιπόν, έκλεισε ο επιτυχημένος και γνωστός σε όλους ΑΡΚΑΣ, που πολύ σύντομα θα ξεκινήσει στο φύλλο και θα έχει τη δική του στήλη με τίτλο ,''Αποικία''. Τα σκίτσα του είναι χωρίς αμφιβολία καυστικά, εύστοχα, κι απολύτως χιουμοριστικά, και άρα η εφημερίδα ήδη έχει έναν πολύ βασικό λόγο να ελκύσει, καθώς ο σχολιασμός της επικαιρότητας διά χειρός Αρκά, θα είναι από μόνος του αρκετός αλλά και ιντριγκαδόρικος...




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !