Ενισχύεται κι ανανεώνεται...


∆υνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισµού εισέρχεται το «Βήµα της Κυριακής», που το προσεχές διάστηµα ετοιµάζεται να φιλοξενήσει δύο εξαιρετικά περιοδικά.

Το ένα είναι το πολύ καλό, διεθνές περιοδικό ,«Βazaar», που θα κυκλοφορεί την τελευταία Κυριακή κάθε µήνα. Ως γνωστόν, την ευθύνη έκδοσης του συγκεκριµένου εντύπου έχουν εδώ και πολλά χρόνια οι Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου.

Η δεύτερη περιοδική έκδοση που προετοιµάζουν οι επιτελείς του «Βήµατος» θα σχετίζεται µε τις γεύσεις. Την ευθύνη έκδοσης του εντύπου έχει ο δηµιουργός του πιο επιτυχηµένου περιοδικού του χώρου, που δεν είναι άλλο από τον «Γαστρονόµο» της «Καθηµερινής», Σωκράτης Τσιχλιάς. Ο τελευταίος, διαθέτοντας εµπειρία χρόνων, φιλοδοξεί να παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό ένα άκρως ανταγωνιστικό έντυπο. Εκτός από την προσθήκη νέων εντύπων, το «Βήµα της Κυριακής» θα επιχειρήσει και αλλαγές που θα σχετίζονται µε το layout.

Πηγή: Parapolitika

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: