Γιώργης Κοντοπόδης: 'Πηγαίνοντας στο πλατό ρωτάω τι νούμερα έκαναν τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ'

0

Ο ηθοποιός, Γιώργης Κοντοπόδης, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο επιτυχημένο σίριαλ ,''Κάτι χωρισμένα παλληκάρια'', όπου κ' υποδύεται τον Άγγελο.


Ο ίδιος μιλά στο Mytv για το θέατρο, τις επιλογές του, τα νούμερα τηλεθέασης ,αλλά και για το πώς τον αντιμετωπίζουν στον δρόμο...

Δραστηριοποιείστε πολλά χρόνια στο θέατρο...  

Τελείωσα τη Δραματική Σχολή το 2002 και είμαι από αυτούς που λέμε τυχερούς, καθώς από τότε δουλεύω με όμορφους ρόλους και καλές συνεργασίες.  

Ήταν επιλογή σας να είστε στο θέατρο και όχι στην τηλεόραση;  

Το θέατρο είναι ούτως ή άλλως επιλογή. Το θέατρο είναι μεγάλος έρωτας. Η επαφή με το κοινό είναι κάτι ασύγκριτο. Από κει και πέρα, όσον αφορά την τηλεόραση, δεν μου είχαν προτείνει κάποιον ωραίο ρόλο. Έχω και το εξής ελάττωμα: Ότι δεν πάω σε ακροάσεις, δυστυχώς. Ξέρω ότι, αν πάω σε ακρόαση, θα είμαι κακός. Και εδώ έγκειται το τυχερός! Τελειώνοντας τη μία σεζόν στο θέατρο, ήξερα τι θα παίξω την επόμενη.  

Το κυνηγούσατε κιόλας;  

Μου άρεσε. Συνεργάζομαι και πολλά χρόνια με τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, τον σκηνοθέτη από τις παραστάσεις που παίζω ως επί το πλείστον, οπότε είμαι σταθερά σε δουλειές του πάρα πολλά χρόνια και δεν υπήρχε άγχος βιοποριστικό. Ούτε καλλιτεχνικό ,όμως, γιατί εμένα με καλύπτει το θέατρο και θεωρούσα ότι, αν είναι να κάνω τηλεόραση, να κάνω κάμερα, θα έρθει όταν πρέπει. Όπως και έγινε. Δηλαδή, πιστεύω πολύ στη συγκυρία και στη συγχρονικότητα.  

Οι ρόλοι, όμως, στην τηλεόραση δεν σας δίνουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα;  

Αυτό έχει να κάνει με τη ματαιοδοξία του επαγγέλματος. Δεν τη χρησιμοποιώ αρνητικά αυτήν τη λέξη. Δηλαδή, τελειώνοντας τη Σχολή, όλοι πιστεύουμε ότι θα είναι απέξω οι κάμερες, θα γίνουμε εν μια νυκτί σταρ. Εγώ αυτό το στάδιο ευτυχώς το πέρασα πολύ γρήγορα. Συνειδητοποίησα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα .  

Θα θέλατε να πάνε τα «Παλληκάρια» δεύτερη σεζόν;  

Θα ήθελα να πάνε τα «Παλληκάρια» τόσο ώστε να μείνουν -να το πω πρακτικά- σε υψηλά νούμερα, κάτι που για μένα συνεπάγεται ότι αρέσουν στον κόσμο. 

Τα κοιτάτε τα ποσοστά τηλεθέασης;  

Πηγαίνοντας το πρωί στο πλατό, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, ρωτάω: «Τι κάναμε χθες;». Ως εκεί. Για μένα σημασία έχουν οι αντιδράσεις του κόσμου. 

Και ποιες είναι αυτές;  

Είτε μέσω ίντερνετ τα σχόλια που λαμβάνω είτε στον δρόμο που έχω εντυπωσιαστεί με τις αντιδράσεις... Αφού πάω στο πλατό και λέω: «Ρε παιδιά, αν εμένα που τώρα με μαθαίνει ο κόσμος με σταματάνε τόσο πολύ και μου μιλάνε, με σας τι γίνεται;». Είναι ήδη αναγνωρίσιμοι ηθοποιοί εδώ και χρόνια. Εμένα μόνο όμορφα πράγματα μου λένε. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !