Γίνεται καθημερινό το «Τατουάζ»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο ισχυρός άσος στο μανίκι του Alpha και το 2018 θα είναι το «Τατουάζ»! Η κοινωνική σειρά της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, καθηλώνει στη βραδινή ζώνη 1.300.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης.

Εγκυρες πληροφορίες μας, λοιπόν, αναφέρουν ότι η σειρά με την έντονη αστυνομική πλοκή αλλά και τα πολλά ερωτικά ειδύλλια είναι στα σχέδια του καναλιού από τη νέα χρονιά να προβάλλεται καθημερινά!

Ούτως ή άλλως η μαύρη κομεντί «Κόκκινο νυφικό» θα ολοκληρωθεί μέσα σε 10 επεισόδια, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί μεταξύ της διοίκησης του Alpha και των δύο βασικών συντελεστών της σειράς Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου, οι οποίοι υπογράφουν και αυτή την παραγωγή.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Κύπριο τηλεοπτικό παραγωγό, ηθοποιό και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου, για να πληροφορηθεί τα μελλοντικά τους σχέδια και εκείνος φάνηκε πολύ ικανοποιημένος με την πορεία του «Τατουάζ»: «Η σκέψη της Βάνας και του Ανδρέα για το “Τατουάζ” είναι ένα βήμα μπροστά. Το “Τατουάζ” δεν το εγκαταλείπουμε, το έχουμε σαν παιδί μας και ξέρουμε ότι έχει τις προδιαγραφές της επιτυχίας του “Μπρούσκο”, που καθήλωσε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 αλλά και το κοινό σε 55 χώρες του κόσμου, όπου και πωλήθηκε» αναφέρει ο κ. Νικολάου και συνεχίζει: «Με τον Alpha δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι το “Τατουάζ” θα συνεχιστεί και τον Οκτώβριο του 2018 ή ότι θα γίνει καθημερινό. Ωστόσο είναι στη διάθεση του καναλιού να αποφασίσει τι θα κάνει με μια σειρά που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των διαφημιστών. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ναι, θα μπορούσε η σειρά να προβάλλεται καθημερινά, αφού κάθε Δευτέρα και Τρίτη κρατάμε στους τηλεθεατές συντροφιά με ένα δίωρο επεισόδιο, που θα μπορούσε να μεταδοθεί και αλλιώς. Εμείς ως ομάδα δουλεύουμε τη σειρά με τους πυρετώδεις ρυθμούς ενός καθημερινού σίριαλ. Αρα, ό,τι και να γίνει, εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι» μας λέει.

Και παρότι δεν τις χρειάζεται, ο Κούλλης Νικολάου μας ενημερώνει για τις τονωτικές... ενέσεις που σχεδιάζει και αφορούν την παραγωγή: «Μέσα στο 2018 το “Τατουάζ” θα ταξιδέψει και στο εξωτερικό, ενώ στο σίριαλ θα μπει και μια σειρά από νέους ηθοποιούς, που θα δώσουν άλλον αέρα στην τροπή της ιστορίας. Αλλωστε η πρόθεση η δική μου, της Βάνας, του Ανδρέα είναι να δίνουμε την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να ασχοληθούν με την υποκριτική και τη μυθοπλασία. Αυτή η συνάντηση αξιόλογων ηθοποιών, όπως του Απόστολου Γκλέτσου, της Κοραλίας Καράντη, του Γιώργου Παρτσαλάκη, της Ελίνας Ακριτίδου με νέους συναδέλφους είναι και το βασικό ατού της παραγωγής».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !