Χθες το απόγευμα, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα στην απογευματινή ζώνη του Alpha,με το NOTA MIA! Η ίδια μιλά για τον λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση, αλλά και για το αν θέλει να
παρουσιάσει και κάποια ζωντανή εκπομπή...

Τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το «ναι» στην πρόταση του Alpha για τη νέα αυτή μουσική εκπομπή; 

«Μου άρεσε πολύ το κόνσεπτ και είδα ότι μπορώ να το φέρω εις πέρας. Είναι κεφάτο, έχει μουσική, υπάρχει ζωντανή ορχήστρα... Νομίζω θα βγει πολύ ωραίο».

Άρα τα τηλεπαιχνίδια είναι ένα είδος που σας κάνει να νιώθετε «ασφαλής»;  

«Από το να κάνω ένα μέτριο σίριαλ, προτιμώ σίγουρα να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι. Παρότι είμαι ηθοποιός, αφού είδα ότι με το "Celebrity" ο κόσμος ανταποκρίθηκε και εγώ πέρασα καλά, είπα "γιατί όχι;"».

Θα δοκιμάζατε ,όμως, τις δυνάμεις σας, όπως πολλοί συνάδελφοί σας, σε μια άλλου είδους ψυχαγωγική εκπομπή, για παράδειγμα πρωινή ή μεσημβρινή;  

«Δεν είναι στους στόχους μου να κάνω μια ζωντανή καθημερινή εκπομπή. Είναι λίγο πιο "μακριά" από μένα. Επί πλέον, μαζί με το θέατρο θα μου έπεφτε πολύ βαρύ. Γενικά, βέβαια, δεν αποκλείω τίποτε. Απλά δεν ονειρεύτηκα ποτέ να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι ή μια εκπομπή, κάτι άσχετο από τη δουλειά μου. Μου προέκυψαν αυτές οι προτάσεις, όπως μου έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά θεώρησα ότι κάποια πράγματα δεν μου ταιριάζουν».

Αυτά δήλωσε στο Τηλέραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]