αυτοί οι καλεσμένοι...Λίγες ώρες μετά τη μάχη στη Βουλή με αφορμή την επίθεση της αντιπολίτευσης κατά του Πάνου Καμμένου, μία άλλη αντιπαράθεση Kυβέρνησης- Ν.Δ θα γίνει στο στούντιο της εκπομπής, «Η Επόμενη Μέρα», της ΕΡΤ. Αύριο ,στις 12 το βράδυ , απέναντι στον Σεραφείμ Κοτρώτσο θα βρεθούν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ, Νίκος Παππάς, και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ ,Κωστής Χατζηδάκης. 

Η συγκυρία έχει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι οι δύο πολιτικοί θα διατυπώσουν επιχειρήματα για την υπόθεση που έχει γίνει αντιπολιτευτική «σημαία» της Ν.Δ. Αλλά όχι μόνο αυτό. Οικονομία, κοινωνικό μέρισμα, οι εξελίξεις στη Γερμανία και πώς επηρεάζουν τη συζήτηση για την Ευρώπη, αλλά και την πορεία εξόδου της χώρας μας από τα μνημόνια, η Κεντροαριστερά και, φυσικά, οι εξελίξεις στο μιντιακό τοπίο θα αποτελέσουν τον «καμβά» της εκπομπής. 

Στο στούντιο της «Επόμενης Μέρας», μαζί με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, θα είναι και οι δημοσιογράφοι, Κώστας Αρβανίτης, Μαριάνα Πυργιώτη και Νικόλ Λειβαδάρη…

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]