Μετά το World Party οι μετοχές του ανέβηκαν όταν δέχτηκε με χαρά να παρουσιάσει το Survivor. Αυτές τις μέρες ,μάλιστα, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι ενώ παράλληλα τον βλέπουμε και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Τι άλλο ,όμως, ετοιμάζει ο ταλαντούχος παρουσιαστής;


Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει μια τηλεοπτική παραγωγή που θα συζητηθεί, με ένα πρόσωπο... κλειδί. Η εμπειρία του και τα συχνά ραντεβού που πραγματοποιεί τελευταία με ανθρώπους της τηλεόρασης τον έχουν κάνει να ξέρει ακριβώς ποιο είναι το επόμενο του βήμα σε ό,τι αφορά τις παραγωγές. Μπορεί ο ίδιος να φύγει για το Survivor, όμως πίσω του θα αφήσει ανθρώπους οι οποίοι θα εργάζονται σε ένα νέο πρότζεκτ που θα αποτελέσει μια μεγάλη έκπληξη για όλους.

Ακόμα δεν μπορεί να κάνει αποκαλύψεις, γι' αυτό και κρατά το στόμα του κλειστό, ενώ τα άτομα που γνωρίζουν τα σχέδιά του είναι ελάχιστα. Ένα είναι σίγουρο. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα μας απασχολήσει πολύ και όχι μόνο ως παρουσιαστής του ριάλιτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]