Για τη «δεύτερη καριέρα» του Ρουκ Ζουκ αλλά και για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μίλησε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλώντας στο «Tv Έθνος» εξήγησε πως το Ρουκ Ζουκ είναι ένα ευχάριστο κι εύκολο παιχνίδι στο οποίο μπορεί να συμμετέχει και ο τηλεθεατής από το σπίτι.

«Το παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρή, μου άρεσε και με διασκεδάζει πολύ. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν προβληματίζει τον τηλεθεατή, έχει ενδιαφέρον, τον κάνει να ξεχαστεί για λίγο από την καθημερινότητά του κι όλα αυτά σε συνδυασμό με το κέφι, που το κάνουμε όλοι εμείς, νομίζω πως χάρισε αυτή τη “δεύτερη καριέρα” που λες.» δήλωσε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε και για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα τονίζοντας πως με τα χρόνια δεν έχει την ανάγκη να βρίσκεται μπροστά στο γυαλί για να νιώθει ασφαλής. Αντιθέτως, όπως δήλωσε η ίδια, «είχα ελεύθερο χρόνο, ασχολήθηκα με το σπίτι μου, τους φίλους μου κι επικεντρώθηκα στο θέατρο, οπότε δεν επρόκειτο για μια πλήρη αποχή».

Επιπλέον, απάντησε και στη φήμη που επικρατεί στην τηλεοπτική αγορά πως είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις όσον αφορά στις οικονομικές της απολαβές, λέγοντας πως πολύ θα ήθελε να είναι έτσι. Ωστόσο, διεκδικεί όπως λέει τα χρήματα που αξίζει. «Διεκδικώ τα χρήματα που πιστεύω πως συνάδουν με αυτά που προσφέρω, με τα χρήματα που δίνονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις και δουλειές κι ανάλογα φυσικά με την εποχή και την παραγωγή».

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία μετράει οκτώ χρόνια αλλά και το πως αντιδράει πια στα αρνητικά σχόλια. «Το έχουμε ξεπεράσει αυτό, αλλά δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι που να με θίξει τόσο πολύ ώστε να σκεφτώ πώς θ' αντιδράσω... Αν συμβεί θα το δείτε. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]