Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον κ.Ν.Κεραμίδα. Δεν διέψευσα εγώ, ή η ομάδα μου, κανένα δημοσίευμα και κανένα ρεπορτάζ.

0
Αξιότιμε κ.Κεραμίδα

Καταρχάς, δεν διέψευσα εγώ, ή η ομάδα μου, κανένα δημοσίευμα και κανένα ρεπορτάζ. Το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης είχε εισπράξει 250 χιλιάδες ευρώ από τα δικαιώματα των τραγουδιών του και αναμένεται και η οικογένειά του να εισπράξει ως δικαιούχος άλλες 500 χιλιάδες ευρώ, το διέψευσε ο ίδιος ο αδελφός του εκλιπόντα τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος.

Ως δημοσιογράφοι, όπως κι εσείς υποστηρίζετε, σαφώς κι έπρεπε να κάνουμε ρεπορτάζ. Το πρώτο βήμα το κάνατε εσείς, με τις πληροφορίες που είχατε και τις οποίες δημοσιεύσατε. Το δεύτερο βήμα ήταν απο εμάς, να επικοινωνήσουμε δηλαδή με την οικογένεια Παντελίδη, στην οποία αναφερθήκατε. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο καί δεοντολογικά. Για ποιο λόγο να επικοινωνήσουμε με τους συντάκτες σας, από τη στιγμή που δημοσίευσαν τα στοιχεία τους: Δεν είστε δύο αντίπαλες πλευρές για να φιλοξενήσουμε τις θέσεις και τις απόψεις του κάθ'ενός, ως οφείλουμε. Κάνατε ρεπορτάζ και δημοσιοποιήσατε συγκεκριμένα στοιχεία. Με βάση λοιπόν αυτά τα στοιχεία, εμείς συνεχίσαμε το ρεπορτάζ. (Ενδεχομένως εσείς θα έπρεπε να κάνετε αυτό, δηλαδή να επικοινωνήσετε και με την οικογένεια του Π.Παντελίδη, ωστε το ρεπορτάζ σας να είναι πλήρες).

Τέλος, ως προς την επωνυμία μάρκας καλλυντικών την οποία επικαλείστε, εγώ προσωπικά δεν την ανέφερα ποτέ. Επίσης, σας ενημερώνω ότι δεν είμαι εκπρόσωπος του σταθμού και ούτε αυτή είναι η ιδιότητά μου άλλωστε. Για οποιοδήποτε θέμα αφορά στο σταθμό συνολικά, δεν απαντώ ή απολογούμαι εγώ, αλλά υπάρχουν αρμόδιοι στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε. Γιαυτό και θα σας παρακαλούσα να μην μου αποδίδετε πράγματα, που εγώ δεν έχω αναφέρει.

Με σεβασμό
Κατερίνα Καινούργιου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !