Πώς θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος;
Σύμφωνα με πληροφορίες ,πολλά είναι τα σχέδια του δημοφιλούς δημιουργού για το 2018 και πολύ ενδιαφέροντα. Μάλιστα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έχουν πέσει αρκετά τηλεοπτικά κανάλια αν και από την πλευρά του υπάρχει … μια «ύποπτη» σιωπή! Τώρα ,μάλιστα, που διαμορφώνεται αλλιώς το τηλεοπτικό τοπίο ενόψει των επτά πανελλαδικών καναλιών και τριών θεματικών, όλα είναι ανοικτά για τον ταλαντούχο κωμικό ηθοποιό και μετρ της σάτιρας που κάνει τα νούμερα τηλεθέασης να εκτοξεύονται.

Άλλωστε, η απουσία του στην tv είναι πλέον αισθητή και το κοινό αναζητά το χιούμορ του σε δύσκολες εποχές που το γέλιο αποτελεί φάρμακο για την ψυχή.Από το στενό περιβάλλον του δημιουργού πληροφορηθήκαμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα ήθελε διασκευάσει για το γυαλί το θεατρικό έργο, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», το οποίο είχε ανεβάσει πέρσι στο «Θέατρο Γκλόρια». Πρόκειται για την ιστορία ενός οικογενειάρχη και πιστού καθολικού που οι κόρες του παντρεύονται κατά σειρά με πολιτικούς γάμους έναν μουσουλμάνο, ένα Εβραίο ,και έναν Βουδιστή ,με τον ίδιο να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά μέχρι που η αγαπημένη του θυγατέρα φέρνει για γαμπρό ένα χριστιανό αλλά …μαύρο. Το έργο, που στηρίζεται σε μια γαλλική κινηματογραφική ταινία που έσπασε ταμεία ,έγινε μεγάλη επιτυχία και από τον Λάκη στο θέατρο και τώρα φαίνεται πως θα κάνει τον ίδιο πάταγο και στη μικρή οθόνη μέσα από μια τηλεοπτική σειρά δεκαοκτώ επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοφιλής δημιουργός,κουβεντιάζει ,όμως, και δυο ακόμη προτάσεις που κινούνται στο πλαίσιο της μυθοπλασίας. Πρόκειται για την «αναβίωση «της εξαιρετικής ταινίας ,«Η κάλπικη λίρα»- ποιος δεν θυμάται τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη στον ρόλο του ερωτευμένου ζευγαριού-, σε μορφή σειράς με τον ίδιο τον Λάκη να κρατά πολλούς από τους κεντρικούς ρόλους της ταινίας όπως του Μίμη Φωτόπουλου να λέει την χαρακτηριστική «αόμματος». Επίσης ,ο Λάκης επιθυμεί να περάσει μέσα από την tv και την ελληνική μας ιστορία με την αρωγή νέων ηθοποιών. Ο ίδιος πιστεύει ότι θα ήταν μια ιδανική ευκαιρία η ελληνική τηλεόραση να άλλαζε προφίλ και αντί για να βλέπουμε τα κατορθώματα του Τούρκου «Σουλειμάν» να παρακολουθούμε τους αγώνες των ηρώων του 1821. Εκεί ο Λάκης θα έχει κυρίως τον ρόλο του παραγωγού. 

Όσο για το «Αλ Τσαντίρι νιούζ »; Η εκπομπή που άγγιζε μέχρι και το 60% της τηλεθέασης λέγεται ότι θα επανέλθει ως «Αλ Μπατίρι νιούζ» ή ως «Αλ σιχτίρι νιούζ» μέσα σε οκτώ εκπομπές που θα σατιρίσουν τους πάντες και τα πάντα και αυτό ήδη έχει ιντριγκάρει τους διαφημιστές που βλέπουν να μοιράζεται αλλιώς η τηλεοπτική πίτα, και μάλιστα με νέους παίκτες. Τέλος έχει ζητηθεί από το Λάκη και μάλιστα από μεγάλο ιδιωτικό σταθμό να επανέλθει στην τηλεόραση με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» ,αλλά με τους χαρακτήρες να ζουν και να βιώνουν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Μαρία Ανδρέου-Κυριακάτικη δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]