Ο παρουσιαστής
έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και στο ίδιο περιοδικό γράφτηκε μία κριτική από την Αλεξάνδρα Τσόλκα για τον Λιάγκα, κάτι που ενόχλησε τον παρουσιαστή και το έθιξε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Να σας πω κάτι! Κάνουμε μία εκπομπή και είναι πολύ καλη και είμαι χαρούμενος γι’αυτό!«, είπε αρχικά θέλοντας να ξεκινήσει το στόλισμα: «Και παίρνω σημερα το περιοδικο και βλέπω στην στήλη μιας κυρίας ότι κράζω τον Αρναούτογλου για να κάνω νούμερα. Εγώ θέλω να πω ότι χέστηκα για τα νούμερα γιατί το όνομα μου φιγουράρει στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες!«, ανέφερε για την Αλεξάνδρα Τσόλκα και την κριτική που έγραψε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Στην συνέχεια, η συμπαρουσιάστρια του στην ραδιοφωνική εκπομπή, Μαρία Φραγκάκη, έκανε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου για την Αλεξάνδρα Τσόλκα, με την οποία συναντιούνται στο κανάλι «Ε», αφού εργάζονται και οι δύο εκεί, καθώς κατηγορήθηκε ότι δεν πήρε θέση όταν ο Λιάγκας έλεγε αυτά για την Αλεξάνδρα…

«Επειδή ακούστηκαν χαρακτηρισμοί που αναφέρονταν και σε εμένα, επειδή τους συναντάω στο κανάλι και ότι και καλά δεν πήρα θέση όταν είπες εσύ αυτά που είπες! Εγώ την Αλεξάνδρα την εκτιμώ! Δεν χρήζει υπεράσπιση κανείς και αν θέλετε την γνώμη μου, επειδή είπε ότι αυτό που κάνω εγώ είναι ξεφτίλα που δεν την υπερασπίστηκα όταν ο Γιώργος μίλησε γι’αυτή θέλω να πω, ξεφτιλισμένη είσαι εσύ καλή μου! Η γνώμη λοιπόν είναι πως από την στιγμή που ο Γιώργος ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν άκομψο να γραφτεί τέτοια κριτική και καλά έκανε ο Γιώργος και παρεξηγήθηκε!»

Ενώ το θέμα έκλεισε ο Γιώργος Λιάγκας καρφώνοντας την εκπομπή Αποκαλυπτικά λέγοντας: «Έχει λόγο ύπαρξης γιατί αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θα φαινόταν η διαφορά!»

Δείτε το βίντεο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]