Η κωμική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» που υπογράφει σεναριακά η Βίκυ Αλεξοπούλου και σκηνοθετούν οι Βασίλης Θωμόπουλος – Πάνος Κούτρας είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1. Αρχικά προβαλλόταν δύο φορές την εβδομάδα στις 23.00 (;) και, μάλιστα, πολλές φορές έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ πριν από λίγες ημέρες οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να την προβάλλουν μία φορά την εβδομάδα – κάθε Παρασκευή- και δη στις 21.00.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tv-24.gr και του Παναγιώτη Μουλόπουλου,  δεν είναι η μόνη αλλαγή που πρόκειται να δεχτεί η εν λόγω σειρά. Οι ιθύνοντες του καναλιού ναι μεν σκοπεύουν να την αφήσουν σταθερή στη νέα μέρα και ώρα μετάδοσης -εξαρτάται βέβαια και τα υπόλοιπα προγράμματα που θα βγάλουν στο β’ μισό της τρέχουσας σεζόν- αλλά για δύο εβδομάδες θα τη προβάλλουν… καθημερινά!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η νέα αλλαγή θα εφαρμοστεί -εκτός απροόπτου- με την έλευση του νέου έτους, ώστε τα «Παλικάρια» να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό πριν αρχίσει ο δεύτερος κύκλος του «Survivor».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]