Οι ομορφιές της Κρήτης έγιναν το υπαίθριο πλατό για το αθλητικό ριάλιτι σόου που παρακολουθούν φανατικά χιλιάδες τηλεθεατές.
Τα γυρίσματα της σουηδικής εκδοχής του «Superstars» ξεκίνησαν στα Χανιά στις 11 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκαν στα τέλη του ίδιου μήνα. 

Πρόκειται για μια εκπομπή που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 από το BBC One και έκτοτε επεκτείνεται ως διεθνές τηλεοπτικό franchise. Στη σκανδιναβική version, Σουηδοί αθλητές, με κορυφαίες επιτυχίες σε διεθνείς οργανώσεις, συναγωνίζονται σε αθλήματα, όπως κολύμβηση, τοξοβολία και άλμα εις ύψος, σε εξωτερικές τοποθεσίες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ομορφιά του φυσικού τοπίου. 

Το «Superstars», με φόντο τις πανέμορφες τοποθεσίες της κρητικής γης, αναμένεται να προβληθεί στη Σουηδία τον επόμενο χρόνο. Για τα εν λόγω γυρίσματα είχε δοθεί η σχετική άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, με την οποία επετράπη η κινηματογράφηση σε τοποθεσίες της περιοχής, όπως είναι οι δημοφιλείς παραλίες Λουτράκι και Μαράθι. Νωρίτερα, το πολυπληθές συνεργείο παραγωγής του σόου είχε πραγματοποιήσει ρεπεράζ για να επιλέξει τα ιδανικά μέρη όπου τελικά αγωνίστηκαν. Δεκαπέντε διαγωνιζόμενοι, με συνεργείο 25 ατόμων, υποβλήθηκαν σε μια σειρά δοκιμασιών: από πεζοπορία, αγωνίσματα, παράκτιο στίβο μάχης μέχρι σερβίρισμα σε ταβέρνες και καθαρισμό ξενοδοχείων. Πέρα από τα χρήματα που έμειναν στην τοπική οικονομία, αναμένονται και πρόσθετα οικονομικά οφέλη, καθώς το πρόγραμμα τόσο στη Γαλλία όσο και στις γαλλόφωνες χώρες (Βέλγιο, Ελβετία, Μονακό) σημειώνει υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης.

Τv Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]