Αποτελεί κοινό µυστικό ότι ο Ιβάν Σαββίδης  από την πρώτη στιγµή που αποφάσισε να µπει στον χώρο των media ήθελε να προχωρήσει στην έκδοση και αθλητικής (ηµερήσιας) εφηµερίδας.
 Αν και την περίοδο που συζητούσε το ενδεχόµενο εξαγοράς του «Πήγασου» από τον Φ. Μπόµπολα στο πακέτο εντασσόταν και η «Goal News», µετά την απόκτηση του «Εθνους» µέσω του πλειστηριασµού, οι σχετικές σκέψεις ατόνησαν. 

Εσχάτως, και µε δεδοµένη την επέκταση της συνεργασίας µε τον ισχυρό άνδρα της 24Μedia, ∆. Μάρη, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επανακάµψει δυναµικά το εν λόγω σενάριο. Μάλιστα, µε τα σηµερινά δεδοµένα, το όλο εκδοτικό εγχείρηµα θα ανατεθεί στον ∆. Μάρη. Και κρίνεται σκόπιµη η συγκεκριµένη διευκρίνιση µε δεδοµένη τη βέβαιη επιχειρηµατική εµπλοκή που έχει ο Σαββίδης µε το site SDNA, που διευθύνει ο Β. Παπαθεοδώρου. 

Ο λόγος που ο επιχειρηµατίας προτιµά να αναθέσει την έκδοση της αθλητικής εφηµερίδας στον κ. Μάρη αφορά την ενόχληση που φαίνεται να έχει σχετικά µε το αυξηµένο κόστος λειτουργίας του sdna. Αν και δεν είναι εύκολο να διασταυρωθεί η σχετική πληροφορία, στην πιάτσα έχει κυκλοφορήσει ένα νούµερο σε σχέση µε το κόστος του εν λόγω αθλητικού site, το οποίο ξεπερνά τις 100.000 ευρώ µηνιαίως. Πέραν τούτου, ο Σαββίδης εµφανίζεται ικανοποιηµένος από τη µέχρι και σήµερα δουλειά που έχει κάνει µε το «Έθνος» το αφεντικό της 24Μedia. Αυτός ενδεχοµένως να είναι και ο βασικός λόγος που αποφάσισε να του ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση (και) ηµερήσιας αθλητικής εφηµερίδας, η οποία θα στελεχωθεί κυρίως από το ήδη υπάρχον δυναµικό των sport24 και contra.gr, αλλά και του αθλητικού ραδιοφώνου της 24Μedia.

Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]