Αναμφισβήτητα ,λοιπόν, μία από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της χρονιάς είναι το "Τατουάζ" που σημειώνει εξαιρετικές τηλεθεάσεις.  Έτσι εδώ και λίγες ημέρες έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερος ντόρος με την είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε τα στελέχη του καναλιού και κυρίως την δαιμόνια διευθύντρια προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου, να σκέφτεται μήπως και η νέα αυτή τηλεοπτική πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου, θα έπρεπε να πάρει την μορφή "καθημερινού" και βάση αυτής της φιλοσοφίας να ενταχθεί στο prime-time του καναλιού.

Η Νάνσυ Νικολαίδου επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ALPHA για λογαριασμό του tlife.gr:

"Η αλήθεια είναι πως το "Τατουάζ" είναι μία δουλειά που κάλλιστα θα μπορούσε να υπάρχει στο πρόγραμμά μας κάθε βράδυ", αποκαλύπτουν στο TLIFE οι κύκλοι του σταθμού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

"Είναι μία σειρά που έχει την δυναμική που χρειάζεται για να μπορέσει να στηρίξει το prime-time μας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Όμως, αυτή την στιγμή δεν θεωρούμε πως μία τέτοια κίνηση θα μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και πολύτιμη. Για την ώρα τα τηλεοπτικά δεδομένα σε ότι έχουν να κάνουν με το "Τατουάζ", παραμένουν ίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]