Ο Νίκος Μάνεσης,παρουσιαστής του Alpha, ανέλαβε τη φετινή σεζόν ξανά τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, και η εκπομπή πηγαίνει εξαιρετικά.

O ίδιος μιλά στο Tv Kous Kous για το αν ήταν διστακτικός, για τις προτάσεις του καναλιού, αλλά και τα ρεπορτάζ...

Έκανε δεύτερες σκέψεις όταν του έγινε η πρόταση να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου; 

«Δεν ήμουν διστακτικός, γιατί το Σαββατοκύριακο το ξέρω. Ο μεγάλος ανταγωνισμός των παιδικών προγραμμάτων είναι γνωστός, αλλά, ευτυχώς, τα πάμε περίφημα και ξεπερνάμε ακόμη και αυτά. Μου είχαν γίνει προτάσεις από το κανάλι ή για το «60' Ελλάδα» ή για κάτι άλλο που δεν θα σας πω ή για το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Παπαδρόσος, μου είπε ότι με εμπιστεύονται να σχεδιάσω την εκπομπή και χάρηκα πολύ. Προχωρήσαμε, κάναμε εναλλακτική ενημέρωση, και δεν μας λογοκρίνει κανείς».

Με ευκολία μεταβαίνει από τη «βαριά» ειδησεογραφία σε πιο ανάλαφρα θέματα. Αυτό απαιτεί διάβασμα;  

«Η εκπομπή είναι infotainment και το μυστικό αυτό είναι. Από την κατάθλιψη να περνάς σε κάτι πιο χαλαρό, να χαμογελάς. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί δεν πρέπει να σε πιάσει κανείς αδιάβαστο, έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό που ρωτήσατε. Γνωρίζω την επικαιρότητα πολύ καλά, απαιτείται πολύ διάβασμα και κόπος. Αγαπώ πολύ τα ελεύθερα θέματα, για πολλά χρόνια ήμουν ρεπόρτερ ελεύθερου ρεπορτάζ. Το μόνο που αποφεύγω είναι το lifestyle, όχι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ αλλά δεν είναι του τύπου μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]