Με δόσεις πληρώνει τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου προχώρησε σε διακανονισμό με τον Τούρκο προκειμένου να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η συνεργασία των δύο πλευρών για δύο ακόμη χρόνια.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, μιλώντας σε εφημερίδα , απάντησε στις φήμες που ήθελαν τον ΣΚΑΪ να αδυνατεί να καλύψει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ που κόστισε το περσινό «Survivor».
Όπως σημείωσε, η αποπληρωμή του συγκεκριμένου ποσού έχει ρυθμιστεί σε δόσεις. Οι δόσεις εξυπηρετούνται κανονικά κάθε 15 μέρες ,όπως προβλέπει και η σχετική συμφωνία.
Το ίδιο στέλεχος διέψευσε τυχόν είσοδο της AcunMedya στη μετοχική σύνθεση του ΣΚΑΪ, επιμένοντας ότι η συμφωνία των δύο πλευρών παραμένει σε επίπεδο παροχής περιεχομένου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους και σε νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ.
Πηγή:Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

**Κάντε ADD στο Facebook: https://www.facebook.com/paschalidis.g** **Ακολουθείστε με στο Twitter: https://twitter.com/Pasxal_tvnea** Ακολουθείστε με στο Instagram:https://www.instagram.com/pasxalidis_giorgos/ **
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: