τι θα γίνει με τις 2 που θα ''μείνουν'';


Σχεδόν βέβαιο θεωρούν παράγοντες της αγοράς και των media ότι δεν πρόκειται να δημοπρατηθούν και οι 7 τηλεοπτικές άδειες. Κοινή διαπίστωση των περισσοτέρων είναι ότι οι 2 από αυτές που θα προκηρυχθούν θα μείνουν «αδιάθετες», δεν αναμένουν προσέλευση επιχειρηματιών και αντίθετα λέγεται ότι στον διαγωνισμό θα κατέβουν οι γνωστοί καναλάρχες Κυριακού, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Κοντομηνάς και Σαββίδης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις αντίστοιχες άδειες για τον ΑΝΤ1, το STAR, τον ΣΚΑΪ, τον ALPHA και το ΕΨΙΛΟΝ. 

Με άλλα λόγια ,εικάζουν ότι εκτός από τους 5, δεν θα εμφανιστεί άλλος επιχειρηματίας, αφού εκτός όλων των άλλων και η διαφημιστική πίτα δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει την είσοδο νέων παικτών. Για αυτό και οι διαρροές που κάνουν λόγο για πιθανή κάθοδο στο διαγωνισμό του Δημήτρη Μάρη της 24MEDIA δεν φαίνεται να έχουν καμία βάση, εξαιτίας του υψηλού κόστους της επένδυσης. 

Πάντως ,οι δυο «αδιάθετες» άδειες δεν χάνονται. Αν στο μέλλον εμφανιστούν υποψήφιοι που θα πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου θα μπορούν να διεκδικήσουν άδεια.

Πηγή:Enimerosi24.gr

1 σχόλιο:

Niki είπε...

τώρα αυτό είναι διαπίστωση ή... πόθοι?

πως είναι δυνατόν να προδικάζεται ότι μονο αυτοί οι 5 θα κατέβουν για άδεια?

Εκτός αν οι "παράγοντες της αγοράς" είναι εκπρόσωποι των συγκεκριμμένων 5 καναλιών που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα!

Γιατί δεν πρέπει να αποκλείουμε το γεγονός να εμφάνιστουν και περισσότεροι από 7 αντί για τους 5 που αναφέρονται στο άρθρο...

Bottom Ad [Post Page]