'Η επόμενη μέρα': Αυτή είναι η εκπομπή που αναλαμβάνει στην ΕΡΤ2...

0

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 12 το βράδυ ,στην ΕΡΤ1, η νέα πολιτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης ,Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, με τον Σεραφείμ Π. Κοτρώτσο.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα ασχοληθεί, όπως είναι λογικό, με το θέμα της εκλογής αρχηγού για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς θα έχει προηγηθεί ο πρώτος γύρος της διαδικασίας και θα είναι ήδη γνωστό το «δίδυμο» που θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Στο στούντιο της ΕΡΤ1 θα βρεθούν οι πρώην υπουργοί, Δημήτρης Ρέππας και Νίκος Μπίστης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, «Το Ποτάμι», Δημήτρης Τσιόδρας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μετρήσεων κοινής γνώμης MRB ,Δημήτρης Μαύρος ,και ο αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ της Real News και του Real.gr, Βασίλης Σκουρής.

Σε απευθείας σύνδεση θα παρέμβει στην εκπομπή ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας της εκλογής αρχηγού του νέου φορέα, καθηγητής,Νίκος Αλιβιζάτος. Παράλληλα, θα υπάρχουν συνδέσεις και με στελέχη των επιτελείων των υποψηφίων ανάλογα με την έκβαση της ψηφοφορίας του πρώτου γύρου.

Η εκπομπή ,Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, θα επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Θα επιχειρεί κάθε φορά να παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σε ένα «δια ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις. Συνεργάτες της εκπομπής που θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά θα φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !