Ο ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένος να κερδίσει τη μάχη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στην τηλεθέαση και για αυτό θέλει να "κατεβάσει" στη μάχη πολύ δυνατά χαρτιά για το Β μισό. Όπως σας ενημερώσαμε και το πρωί (δείτε εδώ), το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να επενδύσει στην prime time 100% και όχι σε κάποια άλλη ζώνη για το προσεχές διάστημα.

Περίπου 6 παραγωγές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο και αυτές είναι o τρίτος κύκλος του "2night show" κάθε Πέμπτη, η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Αντώνη Κανάκη κάθε Δευτέρα, το νέο καθημερινό δίωρο τηλεπαιχνίδι που θα αντικαταστήσει το "Nomads", το "Sunday Live" με τους Μουτσινά-Μακρυπούλια ή κάποια πρόσωπα έκπληξη, κάποια νέα σειρά που θα καλύψει το κενό του "4χχχ4" και ένα ακόμη δυνατό εβδομαδιαίο project.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως αυτό δεν θα είναι η επιστροφή του "Εφιάλτης στην κουζίνα" τελικά, άλλα κάτι άλλο. Τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως σε ένα project που δεν έχουμε δει ξανά στην Ελλάδα και όχι την αναβίωση κάποιου παλιότερου φορμάτ.

Το project που θα έρθει στις οθόνες μας είναι η ελληνική εκδοχή του "Hell's Kitchen". Είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι, το οποίο στην Αμερική το παρουσιάζει ο Gordon Ramsey. Σε αυτό,λοιπόν, έχουμε 16 παίκτες χωρισμένους σε δύο ομάδες, μία ντυμένη στα κόκκινα και μία στα μπλε Σε κάθε επεισόδιο έχουμε τρία στάδια. Στο πρώτο διαγωνίζονται σε ένα "μαγειρικό battle". Η νικητήρια ομάδα με την καλύτερη γεύση θα κερδίσει μία εκδρομή, ενώ η άλλη θα κάνει "φασίνα" στο εστιατόριο (πλύσιμο πιάτων, σφουγγάρισμα..).

Το δεύτερο στάδιο είναι το σερβίρισμα. Η ομάδα με το χειρότερο service θα πρέπει να επιλέξει δύο προτεινόμενους για αποχώρηση. Οι δύο αυτοί υποψήφιοι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους και ο ένας θα μείνει στο παιχνίδι και ο άλλος θα δει την πόρτα της εξόδου.

Φυσικά όλα αυτά αποφασίζονται από τον κριτή-παρουσιαστή και αυτός κατά 99% θα είναι ο Έκτορας Μποτρίνι. Το concept ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ότι θα δούμε στον ΑΝΤ1, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]