Ο Σάκης Τανιμανίδης τη φετινή σεζόν είναι κριτής στο σόου ταλέντων του Σκάι, κι έτσι βρέθηκε για πρώτη φορά σε στούντιο!


Πού είναι πιο ωραία;  

«Αν με ρωτήσεις τι μου αρέσει περισσότερο, θα σου απαντήσω το "διαφορετικό"! Διαφορετικές εκπομπές, διαφορετικοί προορισμοί, διαφορετικές προκλήσεις κάθε φορά. Έτσι, και το στούντιο είναι μια καινούργια πρόκληση για μένα, που ήθελα να δοκιμάσω. Και μάλιστα μου άρεσε. Η αλήθεια είναι ,όμως, ότι τα ταξίδια, το έξω, οι γνωριμίες, η περιπέτεια, τα εξωτικά μέρη, και... οι πτήσεις είναι μέρος του εαυτού μου και είναι εκεί που πάντα θα επιζητώ να γυρίσω!».

Παρακολουθούσε τους προηγούμενους κύκλους του σόου στη χώρα μας;  

«Οι προηγούμενοι κύκλοι της εκπομπής στην Ελλάδα συνέπεσαν με τις σπουδές μου στο εξωτερικό, οπότε δεν τους παρακολούθησα. Έχω δει όμως εκατοντάδες βιντεάκια στο ίντερνετ από τα αντίστοιχα "Got talent" του εξωτερικού, και πάντα με εντυπωσίαζε το συγκεκριμένο σόου».

Ποιο ταλέντο τον έχει εντυπωσιάσει ως τώρα;  

«Αρκετά μέχρι σήμερα! Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο συγκεκριμένο, για να μην αδικήσω τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους. Γενικότερα, θα ήθελα να δω να κερδίζει στο "Ελλάδα, έχεις ταλέντο" ένα διαφορετικό ταλέντο, όχι πάλι το τραγούδι».

Αυτά δήλωσε μιλώντας στο Τηλέραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]