Στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά τα πρώτα «μαγειρέματα» για το β’ μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, ενώ κάποια από αυτά αφορούν και την επόμενη.
Σε αυτά περιλαμβάνεται η νέα κωμωδία που γράφει η Τίνα Καμπίτση και φέρει προσωρινό τίτλο εργασίας, «Μαζί σου» ή «Σκέτη τρέλα» -ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί-, ενώ για τη σκηνοθεσία έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Ανδρέα Μορφονιού.

Το TV24 και ο Παναγιώτης Μουλόπουλος επικοινώνησαν με τον γνωστό σκηνοθέτη για το αν έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες προετοιμασίες αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκονται, με τον ίδιο να διευκρινίζει ότι δεν βρίσκονται σε… κανένα στάδιο αφού δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία!
«Διαβάζω και ακούω παντού ότι θα σκηνοθετήσω την σειρά αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μόνο ένα ραντεβού με τα στελέχη του ΑΝΤ1 πρώτον για να… ξανά γνωριστούμε αφού από το 2006 ως το 2013 συνεργαζόμουν με το MEGA, και έπειτα να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας πάνω σε αυτό το project» ,λέει και συνεχίζει: «Θετική διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές αλλά ακόμα δεν έχουμε δώσει τα χέρια. Είναι αρκετά νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για το στήσιμο ή και για το καστ για μία σειρά που θα βγει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και τα πάντα στην τηλεόραση, όπως ξέρεις καλά, μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]