Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή για να βάλει τα πράγματα στην θέση του και να αποκαλύψει την δική του αλήθεια.

Την ίδια στιγμή απειλεί και για αγωγές λέγοντας:

«Επιστρέψτε μου να καταχραστώ τον χρόνο για ένα  προσωπικό μου θέμα! Άκου γιατί λένε ότι οι δημοσιογράφοι μας είναι αλητες. Θέλω να σας πω πως ποτέ δεν θα διαμαρτυρόμουν για κριτική που έχω δεχθεί γιατί δεν με νοιάζει!«, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε…

«Όμως το έχω πει πολλές φορές, όταν γράφουν για θέματα οικογένειας που εμπλέκονται και παιδιά, τρελαίνομαι! Επειδή εγώ είμαι κατά των μηνύσεων δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσω να το κάνω. Θέλω να σας πω ότι με την Φαίη μιλάμε κάθε μέρα για τα παιδιά μας, για την δουλειά και οι σχέσεις είναι άριστες!

Αν έστελνα αγωγή 1.000.000 ευρώ θα τα έπαιρνα και θα ήμουν τέλεια για όλη την ζωή μου! Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για εμένα χέστηκα αλλά δεν θα επιτρέψω σε αλήτες να λένε για τα παιδιά μου, κακά δημοσιεύματα που μπορεί να μεταφερθούν στα παιδιά μου στο σχολείο!«, είπε ακριβώς! –

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

1 σχόλιο:

Αν εχεις ιδεες είπε...

Το είδα το θέμα και δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκονται τα παιδιά.Ο χωρισμός του Γιώργου και της Φαίης πουλάει φυσικά ακόμα και μάλιστα πολύ! Θυμάμαι διάφορους αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους όταν έσκασε η είδηση του διαζυγίου να λένε ότι πάνω από όλα είναι τα παιδιά.Κι όμως κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν "αποκαλυπτικά" δημοσιεύματα που εμπλέκουν τα παιδιά.

Bottom Ad [Post Page]