Κάτω από τις απειλές για την ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να απομακρυνθεί απ’ την Άννα, ενώ η Όλγα πανικοβάλλεται μόλις μαθαίνει ότι κινδυνεύει η κόρη της. Ο Θεοχάρης ανησυχεί όταν η Βέρα αναγκάζεται να του αποκαλύψει τις υποψίες της Τατιάνας για την συμμετοχή του Αλέξανδρου στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Υποψιασμένη ότι η Νίνα εξακολουθεί να βλέπει τον Ιωσήφ, η Βέρα την πιέζει να της γνωρίσει το νέο της αγόρι, ενώ παράλληλα ο Ιωσήφ κι η Νικόλ περνούν ευτυχισμένες στιγμές έχοντας μάθει το φύλο του μωρού τους. Η Έμιλυ χαρούμενη ειδοποιεί τον Θεοχάρη για την Αμαλία. Η Θάλεια αποφυλακίζεται κι η Μάρθα της ζητά να μείνει μακριά από τον Ορφέα, την ίδια στιγμή που ο τελευταίος δείχνει να καταρρέει ψυχολογικά.

Επεισόδιο: 31
Η Άννα ψάχνει να βρει δικαιολογίες για την συμπεριφορά του Αλέξανδρου, κάνοντας τον να υποφέρει ακόμα περισσότερο. Ο Αλέξανδρος-κομμένος στα δύο- προσπαθεί από την μια να πείσει την Άννα, κι από την άλλη μέσα του υποφέρει για την απόφαση του. Υποχρεώνεται να αποκαλύψει στην Άννα ότι –δήθεν- τα έχει ξαναφτιάξει με την Όλγα. Εκείνη χάνει την γη από τα πόδια της. Ο Ορφέας θέλοντας να πολεμήσει τους δαίμονες του, κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Ο Τόνυ μαθαίνει πως η Άννα χώρισε κι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει.

Τρίτη 24 Οκτωβρίου – Επεισόδια: 32+33
Επεισόδιο: 32
Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να επιστρέψει στο Λονδίνο. Ο Άγγελος, με παρότρυνση της Τατιάνας, ξαναβρίσκεται ερωτικά μαζί της, αργότερα όμως η προσβλητική συμπεριφορά της τον εξοργίζει. Ο Ορφέας, ζητάει επίσημα το χέρι της Ελένης, κάνοντας ευτυχισμένους τον Παύλο και τη Μάρθα. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα παίρνει ένα προκλητικό mail στον υπολογιστή της κι υποπτεύεται ότι προέρχεται από τον serial killer που αρχίζει να παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την αστυνομία. Τα σημάδια ανάκαμψης που δείχνει η Αμαλία, χαροποιούν αλλά και φοβίζουν τη Βέρα, μη τυχόν χάσει τον Θεοχάρη απ’ τη ζωή της. Παράλληλα η Μαργκώ, στο άκουσμα ότι η Αμαλία «ξυπνάει», δείχνει τρομερά ανήσυχη. Ο Αλέξανδρος, κατορθώνει να ‘στριμώξει’ τον Τζίμη…


Επεισόδιο: 33
Ο Αλέξανδρος είναι τρομαγμένος και εκτεθειμένος στην αστυνομία πάλι. Οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Στο μεταξύ, η Μαργκώ δίνει μια ακόμα ευκαιρία στη Λίντα. Οι αρραβώνες της Ελένης ανακοινώνονται επισήμως και ο Ορφέας βιάζεται πολύ να γίνει ο γάμος. Η Μαργκώ πετάει ένα υπονοούμενο στον Θεοχάρη για το παρελθόν της Αμαλίας και τον προβληματίζει αρκετά. Η Άννα έξαλλη με τον Αλέξανδρο χωρίς δεύτερη σκέψη μαζεύει όλα της τα ρούχα από το σπίτι στην Αίγινα και ετοιμάζεται να φύγει για Λονδίνο. Πριν μπει στο ταξί ο Αλέξανδρος την σταματάει για να της πει κάτι..

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου – Επεισόδιο: 34
Επεισόδιο: 34
Λίγο πριν η Άννα φύγει για το Λονδίνο, ο Αλέξανδρος λυγίζει… Ο Αλέξανδρος βρίσκεται αντιμέτωπος με την αποδοκιμασία και τον θυμό του Παύλου, ενώ έχει και ένα έντονο ξέσπασμα με την Όλγα. Παράλληλα η Τατιάνα αναλαμβάνει την πιο σοβαρή αποστολή της καριέρας της. Ενώ η οικογένεια Μελά κάνει όνειρα και σχέδια για τον γάμο της Ελένης, ο Ορφέας έρχεται αντιμέτωπος με την μητέρα του, την Θάλεια και ξυπνάει όλο το τραυματικό παρελθόν. Την ώρα που στο σπίτι του Θεοχάρη γλεντάνε την επιστροφή της Άννας στο Λονδίνο, ο Αλέξανδρος, σε ένα ξέσπασμα, απειλεί τον Τόνυ ότι θα τον ξεσκεπάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]