Μετά από πολλά χρόνια ο Στέλιος Κρητικός δεν συνεργάζεται πλέον με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο και ο ίδιος έδωσε την απάντηση του για αυτό στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή…

«Ήταν μια απόφαση δική μου. Συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή που σου αλλάζουν τα δεδομένα. Αυτό μου συνέβη και εμένα. Παίρνω ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό μου και μου λέει: «Στέλιο έλα γρήγορα, η μαμά και ο μπαμπάς τράκαραν στο δρόμο και είναι πάρα πολύ σοβαρά. Εγώ ήμουν στο θέατρο. Έκανα πρόβα τζενεράλε και ένιωθα σαν θηρίο στο κλουβί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ξαφνικά ήμουν σε μια στιγμή που αισθάνομαι τον εαυτό μου να θέλω να ζήσω τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν είμαστε τσακωμένοι», εξήγησε ο ηθοποιός.

Για το Survivor…

Όσο για της φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor του ΣΚΑΙ, ο Στέλιος Κρητικός εμμέσως παραδέχτηκε πως ετοιμάζεται για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο…

«Θέλω να συμμετέχω στο Survivor, μπορώ να συμμετέχω, αισθάνομαι ότι μπορώ να συμμετέχω, να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι και πιο πολύ θέλουν τα παιδιά μου. Μου έχουν ήδη φτιάξει βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο», ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]