Ξεφουσκώνει σε νούμερα τηλεθέασης το ριαλιτι επιβιώσεις του ΑΝΤ1 "Nomads". Βλέπετε οι Αντεννικοι είχαν σαν όριο το 30%  (δυναμικό κοινό) πράγμα που όπως δείχνουν τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης δεν τα έφτασε ούτε χθες.
Αναλυτικά


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΌ
NOMADS 25.9
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 20.4
**ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ  (απο 21:30 μέχρι και 23:15) 19,5
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ (όλη η διάρκεια του προγράμματος) 25.4
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 16

ΣΥΝΟΛΟ
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 24.5
NOMADS 22.4
**ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ  (απο 21:30 μέχρι και 23:15) 19,7
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ (όλη η διάρκεια του προγράμματος) 26.7
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 15.5

**Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης του Ελλάδα έχεις ταλέντο είναι για την κοινή ώρα μετάδοσης με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό).

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

4 σχόλια:

Giannis Mavridis είπε...

Τα Παλικάρια τι έγινε και ξεφουσκωσαν 10 μονάδες?

maria13 είπε...

Νομίζω ότι είναι λάθος του Αντεννα που παίζει σε επανάληψη την σειρά τα ΣΚ.Εγώ που δουλεύω και ξυπνάω νωρίς βλέπω τα επεισόδια στην επανάληψη.

Markos Nomikos είπε...

Αμφιβάλλω για τα νούμερα στα παληκάρια (όχι για εσάς). Είναι μακράν η καλύτερη κωμωδία φέτος και ξέρω ότι πολύ κόσμος"στήνεται"και το βλέπει. Ειδικά οι νέοι. Οπότε διατηρώ τις αμφιβολίες μου.

Giannis Mavridis είπε...

Μα είναι σαν ο κόσμος να μην έχει αποφασίσει ακόμη αν του αρέσει η σειρά η όχι... Διότι θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για το κανάλι και οι 2 σειρές του να χτυπάνε 15αρια. Και μάλιστα τα Παλικάρια υπέστησαν πτώση 10 μονάδων σε ένα μόλις επεισόδιο (Ας μη μιλήσω όμως και για τη μάχη φερεντινου μπεκατωρου που δν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ο νικητής)

Bottom Ad [Post Page]