Η Εύη Ιωαννίδου, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ,Nomads, μιλά
για τις στρατηγικές, για το αν περίμενε πως θα φύγει αλλά και για τη δυσκολία των αγωνισμάτων...

Τα αγωνίσματα είναι τόσο σκληρά και δύσκολα όσο φαίνονται;  

Πολύ σκληρά και απαιτητικά, θέλουν υπομονή και ψυχραιμία, για να σκεφτείς τον τρόπο που θα διαχειριστείς το παιχνίδι ως ομάδα. Ήθελαν ιδιαίτερες τεχνικές και πολλές φορές δεν τα καταφέραμε, γιατί δεν το σκεφτήκαμε καλά.  

Δεν είχατε δεθεί ως ομάδα; 

Δεν ήταν τόσο ενωμένη η ομάδα, με την έννοια ότι δεν σκεφτόμασταν τα αγωνίσματα προτού ξεκινήσουμε. Δεν μας δόθηκε χρόνος ώστε να σκεφτούμε την κατάλληλη τεχνική, για να φέρουμε εις πέρας το αγώνισμα. Υπήρχε μία δυσκολία στο να συνεννοηθούμε, αλλά μέρα με τη μέρα ήταν καλύτερα.  

Περίμενες να φύγεις τόσο γρήγορα;  

Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα. Κάποιος έπρεπε να ψηφιστεί, αναγκαστικά. Ο καθένας το έκανε για τον δικό του λόγο. Ο καθένας ψηφίζει με τα δικά του κριτήρια. Έκανα το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Έδωσα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να αντεπεξέλθω στις δοκιμασίες και στον δύσκολο αγώνα που βιώναμε καθημερινά εκεί.  

Υπάρχουν παίκτες που έχουν στρατηγική στο «Nomads»;  

Δεν θεωρώ πως υπάρχει στρατηγική. Δεν σκέφτεται κάποιος παίκτης πονηρά και ως προς την ψηφοφορία. Μέρα με τη μέρα, χωρίς να ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις ομάδες, επειδή δυσκολεύουν οι καταστάσεις, θα υπάρχουν λογικά αλλαγές και χαρακτήρων. Οπότε ναι, στη συνέχεια θα υπάρχει στρατηγική.  

Aυτά δήλωσε στο Mytv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]