Σε απίστευτη μάχη για γερά νευρά εξελίσσεται το PRIME TIME στα κανάλια.  Χθες μάλιστα είδαμε  ΑΝΤ1 και ALPHA να κοντράρονται σκληρά στο σύνολο ενώ ο ΣΚΑΙ μετά το τέλος του NOMADS αλλά και του ΤΑΤΟΥΑΖ κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά του και στο σύνολο να φτάσει τα άλλα 2 προγράμματα... Στο δυναμικό κοινό βέβαια που βλέπουν όλοι και "τρέμουν"... η πρωτιά πήγε στο NOMADS με μεγάλη διαφορά... Την παράσταση βέβαια την έκλεψαν τα ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ αφού σάρωσαν τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Αναλυτικά

ΔΥΑΝΜΙΚΟ ΚΟΙΝΌ
 ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 27,6
 NOMADS 29,1
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,3
 ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 22,0


ΣΥΝΟΛΟ
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 23,8
NOMADS 24,1
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 23,8
 ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 24,3

*ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ


3 σχόλια:

Pantelis Atanasiadis είπε...

Τα χωρισμένα παλικάρια βασίζονται σε ένα σενάριο πολύ καλό με έξυπνο χιούμορ σκηνοθεσία του Θωμόπουλου αλλά και ολο το καστ των ηθοποιών ΑΡΙΣΤΟ . Όποιος έκανε την επιλογή ξέρει να κάνει τηλεόραση.Για αυτό και η ανταμοιβή από το κοινό . Συγχαρητηρια σε όλους. Το ακριβώς αντίθετο με αυτό που συμβαίνει με το 4ΧΧ4. Άντεξα να το δω 10 λεπτά μου φάνηκε πολύ γυναικεία σειρά αλλά μάλλον ούτε και αυτές αφορά βλέποντας τα νούμερα. Αυτες τις σειρές το παλιό mega τις έβαζε 11 το βράδυ της Παρασκευής πριν "ολοκληρώσουν τον κύκλο των 12 επεισοδίων " . Μάπα δηλαδή και τσάμπα τα λεφτά.

apan είπε...

Αν και βλέπω το nomads φανατικά δεν θεωρώ πως έχει την επιτυχία που θα πίστευαν στον Αντέννα. Όσο και εαν λέτε οτι είναι πρωτο στα νεανικά κοινά με μεγαλα ποσοστά έχει μεγαλο πρόβλημα. Ίσως το να τοποθετούσαν τις σειρές στις 21:00 και το nomads στις 22:00 θα βοηθούσε περισσότερο που θα επαιζε χωρίς το τατουάζ απέναντι κατά μια ώρα...

Γιώργο Πασχαλίδη είπε...

Ο ΑΝΤ1 όπως και ο ALPHA θέλει μόνο δυναμικό κοινό. Καλά ο ALPHA για να λέμε και αλήθειες αυτή την στιγμή δεν ξέρει τι θέλει... Άλλα ζητούσε, αλλά του ήρθαν..
Μια τέτοια αλλαγή θα ήταν καταστροφή για το πρόγραμμα. Άσε που ο ΑΝΤ1 θεωρεί ότι απο την επόμενη εβδομάδα θα ανεβεί το NOMADS ακόμα πιο πολύ.

Bottom Ad [Post Page]