Γεννιέται έρωτας στο #NomadsGR; Οι 2 παίκτες που ήρθαν κοντά και οι μαρτυρίες της παραγωγής...


Ένα ερωτικό ειδύλλιο φαίνεται ότι αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο παίκτες της ομάδας των Ωκεανών
του Nomads. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος,λοιπόν,  και η Δήμητρα Φραντζή ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πολύ κοντά… Όπως αποκάλυψε η Μαρία Ανδρέου στην εφημερίδα Espresso στα μέσα της εβδομάδας, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονται στο νησί Παλουάν, ο αρρενωπός αθλητής των πολεμικών τεχνών και η γαζέλα γυμνάστρια στίβου ζουν, προς το παρόν, ένα φλερτ ,και ο ένας στέκεται πάντα δίπλα στον άλλον στα δύσκολα. Το γεγονός επιβεβαιώνουν και πηγές που μεταφέρει το zappIT, οι οποίες μάλιστα αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να δούμε αυτή τη σχέση να εξελίσσεται.Οι καθημερινές στιγμές τους αλλά και τα πλάνα που παρακολουθούμε εμείς στην Ελλάδα λένε από μόνα τους πολλά. Η χημεία ανάμεσά τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τους ανθρώπους της παραγωγής του Nomads, αλλά ούτε και από τους συμπαίκτες τους από την ομάδα των Ωκεανών, σύμφωνα με την Espresso. Όλοι γίνονται μάρτυρες, καθημερινά, του εκκολαπτόμενου ειδυλλίου τους.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είναι 39 ετών, παγκόσμιος πρωταθλητής grappling και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής brazilian jiu jitsu. Μάλιστα, το 2017 βραβεύτηκε και εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό Hall οf Fame των πολεμικών τεχνών. «Ήρθα στο παιχνίδι για να δοκιμάσω τα όριά μου. Στην παραλία μπορώ να βοηθήσω κι εμένα και τους συμπαίκτες μου και ανυπομονώ να ζήσω σ’ αυτήν. Ήρθα για να ζήσω στην παραλία, όχι στη βίλα», είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο reality επιβίωσης. Η Δήμητρα Φραντζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι προπονήτρια και γυμνάστρια στίβου. Σπούδασε Νοσηλευτική και στη συνέχεια φοίτησε στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια και το διάβασμα και είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: