Το σημερινό αγώνισμα του Nomads ήταν εξαιρετικό, πολύ δύσκολο και αντάξιο ενός παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι τρεις ομάδες πάλεψαν σκληρά, καθώς οι δύο νικήτριες θα εξασφάλιζαν, αρχικά, ασυλία, ενώ η τρίτη, που θα έχανε, θα έπρεπε άμεσα οι παίκτες να βγάλουν δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση. Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας θα ήταν αυτός που θα έβγαζε τον πρώτο υποψήφιο.

Η ομάδα του Ωκεανού πήρε την πρώτη νίκη και ένα βάρος έφυγε από τον αρχηγό Μιχάλη Ζαμπίδη, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι, η Φωτιά ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει και αντίστοιχα ο Αλεξάνδρου ανακουφίστηκε, ως αρχηγός.

Η ομάδα της Ζούγκλας, που έχασε και στα δύο παιχνίδια, οδηγήθηκε στο συμβούλιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη ψηφοφορία.

Ο αρχηγός Λευτέρης Παρασκευάς έβγαλε πρώτο υποψήφιο τον Φώτη Φιλιππόπουλο, ενώ από την ψηφοφορία των παικτών βγήκε προτεινόμενη η Εύη Ιωαννίδου με δύο ψήφους. Από μία ψήφο πήραν οι Νατάσα Καλογρίδη, Κωνσταντίνος Οροκλός, Λευτέρης Παρασκευάς και Παναγιώτης Βασιλάκος.

Τον τρίτο παίκτη θα τον μάθουμε αύριο, όταν οι ομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού θα παλέψουν με τη σειρά τους για τη νίκη της ασυλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]