Ποια δηλώνει: 'Με τους ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ του Mega διαλυθήκαμε';

0

Eίναι μια ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, και μέσα σε αυτές είναι κι
οι ''Βασιλιάδες''. O λόγος για τη Ζέτα Δούκα, μιλά στον Art fm 90,6 και τον Λάζο Μαντικό τόσο για το κομμάτι της παρουσίασης που υπηρέτησε πέρσι στον Σκάι, αλλά και για τα σίριαλ, λέγοντας πως το πρόβλημα με τους ''Βασιλιάδες'' του MEGA, τους διέλυσε...


Είχατε παρουσιάσει κάποια στιγμή εκπομπή υγείας. Πώς σας φάνηκε το κομμάτι της παρουσίασης; Σας δυσκόλεψε;

«Είναι πολύ διαφορετική η παρουσίαση από τη δουλειά του ηθοποιού. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Εγώ δεν μπορούσα να πω ότι ήμουν παρουσιάστρια. Ηθοποιός είμαι και οτιδήποτε έκανα το έκανα με έναν τρόπο δικό μου όπως το αντιλαμβανόμουν εγώ. Μπορεί να μην ήμουν τόσο σωστή στον τρόπο να παρουσιάζω τα προϊόντα ή τους ανθρώπους που ερχόντουσαν για να μιλήσουμε γύρω από ένα θέμα, αλλά ήμουν ειλικρινής ,και σε αυτό που ήθελα να ρωτήσω αυθεντική!».

Ποια δουλειά στην τηλεόραση σας επέφερε περισσότερα χρήματα;

«Εγώ την τετραετία 2007 με 2011 δούλεψα πάρα πολύ καλά. Δούλευα 18 ώρες την ημέρα και Σαββατοκύριακα ,και έβγαλα χρήματα τα οποία με συντήρησαν και μετά σε πάρα πολύ δύσκολες χρονιές. Υπήρχε χρονιά που τα χρήματα ήταν πάρα πολύ ελάχιστα! Το ''Ένας μήνας και κάτι'', ο ''Λάκης ο γλυκούλης'' και το ''Πλάκα μου κάνεις'' ήταν τα σήριαλ που μου επέφεραν αρκετά χρήματα. Το πρόβλημα ξεκίνησε με τους ''Βασιλιάδες'', ήταν μια πολύ επιτυχημένη σειρά που έπεσε πάνω στην κρίση και μας διέλυσε. Πληρώθηκα αλλά πληρώθηκα ούτε το 40% από αυτό που είχα συμφωνήσει, και μετά από έναν χρόνο. Καταλαβαίνετε ότι ένας άνθρωπος χωρίς δουλειά με κάποιες υποχρεώσεις που ζει από τη δουλειά του έχει πρόβλημα αν παραμένει απλήρωτος έναν ολόκληρο χρόνο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !