Μια είδηση που είχε γραφτεί πριν από δυο μήνες ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. από την εταιρεία, DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD ,του Ιβάν Σαββίδη. Μια υπόθεση που είχε επισημοποιηθεί από το καλοκαίρι
με ανακοίνωση της DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD. Όπως ανέφερε στις 21 Αυγούστου η ανακοίνωση: «Κατ’ εφαρμογήν του άρθρου 5 του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία, DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Newsit.gr ,εκπρόσωπος του Ομίλου του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στο Mega προκειμένου να συζητήσει προβλήματα τεχνικής φύσεως που αντιμετωπίζει το κανάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του επιχειρηματία διαβεβαίωσε ότι ο Ομιλος Σαββίδη θα κάνει τα πάντα για τη βιωσιμότητα του Mega. Όσο για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών είναι ένα πρόβλημα νομικής φύσεως, περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό. Η εταιρεία,πάντως ,στην οποία μεταβιβάστηκαν είναι «κοντά» στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]