Καμια αποχώρηση Σαββίδη από το MEGA...

0

Μια είδηση που είχε γραφτεί πριν από δυο μήνες ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. από την εταιρεία, DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD ,του Ιβάν Σαββίδη. Μια υπόθεση που είχε επισημοποιηθεί από το καλοκαίρι
με ανακοίνωση της DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD. Όπως ανέφερε στις 21 Αυγούστου η ανακοίνωση: «Κατ’ εφαρμογήν του άρθρου 5 του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία, DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Newsit.gr ,εκπρόσωπος του Ομίλου του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στο Mega προκειμένου να συζητήσει προβλήματα τεχνικής φύσεως που αντιμετωπίζει το κανάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του επιχειρηματία διαβεβαίωσε ότι ο Ομιλος Σαββίδη θα κάνει τα πάντα για τη βιωσιμότητα του Mega. Όσο για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών είναι ένα πρόβλημα νομικής φύσεως, περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό. Η εταιρεία,πάντως ,στην οποία μεταβιβάστηκαν είναι «κοντά» στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !