Τι ενοχλεί τη δημοσιογράφο του ''Καλημέρα Ελλάδα'',Μπάγια Αντωνοπούλου, στις κριτικές; Θα
ήθελε να κάνει στο μέλλον  ψυχαγωγία; Θα έμπαινε ,άραγε, σε ένα ριάλιτι;

Είχατε ποτέ πρόταση να συµµετάσχετε σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης; Θα το κάνατε;  

∆εν είµαι αρνητική στα ριάλιτι επιβίωσης, αντιθέτως τα παρακολουθώ και µου αρέσουν. ∆εν µου έγινε πρόταση, δεν θα επιβίωνα κιόλα εκεί. ∆εν είµαι τόσο αθλητικός τύπος και δεν θα άντεχα να στερούµαι το φαγητό. Μάλλον, θα έφευγα πρώτη.  

Παρόλο που κάνετε ενηµέρωση, θα βλέπατε τον εαυτό σας σε lifestyle εκποµπή;  

Μου αρέσει η ενηµέρωση, είναι η επιλογή µου και δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό µου σε κάτι ψυχαγωγικό. ∆εν ξέρω τι θα γίνει στο µέλλον. Νοµίζω ότι η ενηµέρωση µου ταιριάζει περισσότερο. 

Το µόντελινγκ είναι κάτι που αποτελεί -πλέον- παρελθόν για εσάς; Ποια είναι η εµπειρία σας από τον συγκεκριµένο χώρο και τι συναισθήµατα σας άφησε εκείνη η εποχή;  

Το µόντελινγκ ήταν απλά ένα πέρασµα στην ηλικία των 20. Όµως, η σχέση µου µε τον χώρο της µόδας παραµένει. Σε αυτόν τον χώρο µεγάλωσα, ο πατέρας µου ήταν σχεδιαστής µόδας και η οικογένειά µου διατηρεί ατελιέ µόδας εδώ και 50 χρόνια. Μια δουλειά που συνεχίζουµε µαζί µε τη µητέρα µου.  

Υπάρχει κάτι που να σας πικραίνει και να σας στεναχωρεί σε αυτόν τον χώρο;  

Με στεναχωρεί που καµιά φορά ακούω ανθρώπους που δεν έχουν καµία σχέση µε το επάγγελµα και κρίνουν χωρίς να µπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουµε. Όµως, όταν εκτίθεσαι, πρέπει να συνηθίσεις στην κριτική και να µάθεις να έχεις γερό στοµάχι.  

Είστε ανταγωνιστική; Πώς αντιδράτε σε άδικες συµπεριφορές;  

∆εν θεωρώ ότι είµαι ανταγωνιστική, παρόλο που βρίσκοµαι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο. Προσπαθώ να µην προκαλώ άδικες συµπεριφορές, όταν όµως αδικούµαι, ψύχραιµα θα προσπαθήσω να υπερασπίσω τον εαυτό µου. 

Real life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]