Το «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» έρχεται στον ANT1 και η εκπομπή «Φτιάξε Καφέ» την Πέμπτη αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης επικείμενης πρεμιέρας.

Ο Μαρίνος Βυθούλκας είπε χαρακτηριστικά: «Χθες έγιναν τα γυρίσματα της πρώτης εκπομπής. Το όρντινο για το γύρισμα ήταν 19:30. Μαζεύτηκαν όλοι εκεί. Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος... Από όσο γνωρίζω ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο βασικός παρουσιαστής, αλλά μόνος του στο πλατό θα βγαίνει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - θα έχει δική του ενότητα, χωρίς να είναι κανείς άλλος στο πλατό».

«Ο πρώτος καλεσμένος θα είναι ένα πρόσωπο δυνατό από τον χώρο των media, ωστόσο υπάρχει και μια πιθανότητα να δούμε και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Θα έχει δύο καλεσμένους. Θα έχει ένα πολύ δυνατό πρόσωπο, το οποίο ο σταθμός το κρατά επτασφράγιστο μυστικό. Από ό,τι έχω μάθει για ένα πρόσωπο της πολιτικής, που έχει εμπλοκή και στο lifestyle και στην επικαιρότητα. Θα είναι ένας καλεσμένος που τον θέλουν όλες οι εκπομπές και δεν βγει ποτέ» αποκάλυψε σχετικά με τους καλεσμένους της πρεμιέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]