Πότε κάνει πρεμιέρα το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα;

2
Στο late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη σεζόν με παλιές αλλά και νέες εκπομπές. Νέα προσθήκη, το ολοκαίνουριο talk show έκπληξη με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νικολέττα Ράλλη, το οποίο έρχεται αυτό τον Οκτώβριο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.



Το συγκεκριμένο show, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 24.00 και κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

H εκπομπή θα ξεκινά με τον Γιώργο Λιάγκα, να περνά την επικαιρότητα από «κόσκινο», μέσα σε ένα 5λεπτο «μανιφέστο». Ακόμη, ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του θα σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο την επικαιρότητα μαζί με βίντεο, ειδικά σχεδιασμένα από την παραγωγή του ΑΝΤ1, με την υπογραφή του Θανάση Πασσά καθώς και από την ομάδα του Luben, με το δικό της ιδιαίτερο στυλ.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Γιώργος Λιάγκας θα υποδέχεται δύο καλεσμένους, έναν κεντρικό από το χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της showbiz, καθώς και ένα πρόσωπο της επικαιρότητας. Εκτός από το κομμάτι της συνέντευξης, ο κεντρικός καλεσμένος, θα υποβάλλεται σε παιχνίδια που θα δοκιμάσουν το μυαλό και τη μνήμη του…

Στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, θα παρακολουθήσουμε ένα διαφορετικό φορμάτ από τα καθιερωμένα, με σχολιασμό επικαιρότητας, μία ευρεία θεματολογία, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, ανατρεπτικές ενότητες, σάτιρα και «τρολάρισμα», με τον πιο ευφάνταστο τρόπο από τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !