Η επιτυχημένη σεναριογράφος, Ρένα Ρίγγα,  μαζί με τον Κώστα Βαζάκα και την Αδαμαντία Αρβανίτη υπογράφει- σεναριακά -τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ,4XXX4.H ίδια μιλά στην εφημερίδα,
Espresso ,για το πώς εντάχθηκε στο team ,για το σενάριο του σίριαλ, αλλά αποκαλύπτει και τις εξελίξεις...

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών,Δημήτρη Αρβανίτη;

«Είχε γίνει ο πιλότος σε μια ιδέα του Δημήτρη Αρβανίτη κι όταν διάβασε ότι φύγαμε από την κυπριακή σειρά, που είχαμε ανακοινώσει ότι θα κάναμε, μας πήρε τηλέφωνο κι έτσι αναλάβαμε με τον Κώστα Βαζάκα και την κόρη του Δημήτρη Αρβανίτη, τη Μαντώ, να το κάνουμε».

Ακόμη, μιλά με τον στενό συνεργάτη της, Κώστα Βαζάκα... 

«Έχουμε “κολλήσει”, είναι πολύ καλός και ταιριάζει η γραφή μας. Αν και δουλεύουμε μαζί μόλις ενάμιση χρόνο, είναι σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια! Ήταν καρμικό να συνεργαστούμε».

Για τη σειρά και τις ηρωίδες, αναφέρει: 

 «Οι ηρωίδες έβαλαν στοίχημα στην προσωπική τους ζωή κι αυτό θα φέρει ανατροπές. Όλες θα φτάσουν σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν… Σε χωρισμούς, διαζύγια ,και τρικυμίες στις σχέσεις τους. Εγώ χαρακτηρίζω τη σειρά “ανατομία” πάνω στον έρωτα» ,λέει η Ρένα Ρίγγα, και...μαρτυράει ποιο από τα ζευγάρια της σειράς ξεχωρίζει. 

«Μέχρι τώρα δεν πρόλαβα να βρεθώ σε κάποιο γύρισμα, γιατί πήγαινα στα γυρίσματα του “Βachelor” (σ.σ.: της ταινίας της), αλλά με τους ηθοποιούς μιλάμε στο τηλέφωνο.Το ζευγάρι που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είναι η Βούλα και ο Νικήτας, δηλαδή η Θωμαΐς Ανδρούτσου και ο Τόνυ Δημητρίου. Αν και όλα τα ζευγάρια τα αγαπάω, αυτό το ξεχωρίζω, γιατί έχει αρκετές χιουμοριστικές σκηνές», λέει η σεναριογράφος, που έχει υπογράψει μερικές από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές δουλειές των τελευταίων δεκαετιών («Άκρως οικογενειακόν», «Ήρθε κι έδεσε», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Πίσω στο σπίτι», «Φίλα τον βάτραχό σου», και πολλές άλλες).

Τέλος,η Ρένα Ρίγγα μιλά και για το δραματικό σίριαλ, «Διπλή ταυτότητα», τον πιλότο του οποίου έχουν γυρίσει με τον Κώστα Βαζάκα στην Κύπρο, όμως, μέχρι τώρα δεν προχώρησε η υλοποίησή του...

«Εκείνο το σενάριο είναι δραματικό. Αν και έχει “παγώσει”, προς το παρόν, είναι το “παιδί” μας και κάποια στιγμή έχουμε πει ότι θα το προχωρήσουμε. Όπως προανέφερα, η συγκεκριμένη σειρά είναι μια δραματική και ακριβή παραγωγή και δεν… έβγαινε το μπάτζετ. Από την άλλη, στον ΑΝΤ1 ζήτησαν κομεντί, το ίδιο και στο Star. Αυτό που γράφουμε τώρα είναι εντελώς διαφορετικό, είναι ένα είδος σάτιρας, με πολλές ανατροπές, που το αγαπήσαμε εξίσου από την πρώτη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]