Κλείδωσε! Ο Μπογδάνος εντάσσεται στον ΘΕΜΑ FM...


Είναι, από τα τέλη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, ένα από τα πιο «φλέγοντα» μιντιακά θέματα: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ -όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια- και το
όνομά του ακούστηκε (κυρίως) για τον ΑΝΤ1.Ωστόσο, πέραν της guest εμφάνισής του στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν συμφώνησε για περαιτέρω συνεργασία.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Μπογδάνος θα μείνει χωρίς δικό του πρόγραμμα -έστω και σε άλλο Μέσο. Ο δημοσιογράφος θα έχει καθημερινή εκπομπή στον ΘΕΜΑ FM, ο οποίος αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις 30 Οκτώβρη.

Στη θέση του διευθυντή θα βρίσκεται ο Βασίλης Χιώτης, ο οποίος ήδη κλείνει τις τελευταίες συμφωνίες προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλήρες παζλ του σταθμού. Ο Βασίλης Αδαμόπουλος μαζί με τον Αντώνη Λιάρο αναμένεται ν’ αναλάβουν την πρωινή ζώνη (06:00-08:00), ενώ και ο ίδιος ο Χιώτης θα έχει δική του εκπομπή.

Πηγή: dailymedia.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: