Δύο προτάσεις για τη Eurovision 2018 από τη 'Vinilio Music'...

0

Η δισκογραφική εταιρεία ,«Vinilio Music», κατέθεσε δύο συμμετοχές για τη φετινή εκπροσώπηση
της Ελλάδας, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μετά από πρόσκληση της δημόσιας τηλεόρασης. Η μία εκ των δύο συμμετοχών που κατέθεσε η Vinilio Music είναι με τη φωνή του γνωστού ερμηνευτή, Γιάννη Μωραΐτη.

Το τραγούδι ακολουθεί πλήρως τις προδιαγραφές που έθεσε η ΕΡΤ και πρόκειται για ένα ρυθμικό χασαποσέρβικο με τίτλο, «Οι πολλοί είμαστε ένα», με ελληνικά παραδοσιακά όργανα και αρώματα από Ελλάδα! Ο στίχος και η μουσική, φέρουν την υπογραφή του καταξιωμένου δημιουργού, Ανδρέα Λάμπρου, που τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Μακεδόνας, η Ελένη Δήμου κ.α. .

Λίγα λόγια τον καλλιτέχνη…
Ο Γιάννης Μωραΐτης, Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και ήδη Δικηγόρος, σπούδασε φωνητική και μουσική στο Ωδείο Αττικής και υποκριτική στη Δραματική Σχολή,  “Ιάκωβος Καμπανέλλης”. Συνέχισε τα μαθήματα φωνητικής με την Αλμπίνα Ζαχαριάδου και με τη Μαντώ. 

Ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι σε πολύ νεαρή ηλικία και έπαιξε και στο θέατρο σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις. Το 2008 συμμετείχε στο μουσικό compilation του EURO 2008,ενώ το 2013 συμμετείχε στο cd της “διεθνούς” Ζωής Τηγανούρια. Το 2011 με το τραγούδι του «Για Πρώτη Φορά» σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση, κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό συμμετοχών των fans της EUROVISION, ανοίγοντας τις πόρτες για τα playlists ξένων χωρών όπως Βουλγαρία, Τουρκία, Κίνα, Ρωσσία και Ρουμανία, στην οποία μάλιστα πραγματοποίησε και εμφανίσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !