Τα δικαιώματα της ελληνικής έκδοσης του Elle ανέλαβαν ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Alpha Editions, από τον Όμιλο Lagardere Active.

O  Francois Coruzzi, CEO των διεθνών εκδόσεων του Elle της Lagardère Active και CEO της Lagardère Global Advertising, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία με τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων και την Alpha Editions: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες της Πήγασος για τη συνεισφορά τους στο Elle τις τελευταίες δεκαετίες και περιμένουμε με χαρά το καινούργιο κεφάλαιο του ελληνικού Elle με τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων και την Alpha Editions.  Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Αlpha Editions έχουν να επιδείξουν όχι μόνο μία μακρά επιτυχημένη πορεία στην έκδοση περιοδικών σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αλλά και έντονο δυναμισμό στην επέκταση τίτλων πέρα από τα όρια του Tύπου. Πιστεύουμε ότι είναι οι ιδανικοί συνεργάτες για την εδραίωση και την ανάπτυξη του Elle στην ελληνική αγορά».

To Elle, ένα από τα πρώτα γυναικεία περιοδικά στη χώρα μας με παρουσία τα τελευταία 29 χρόνια, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τίτλους στον κόσμο με ιδιαίτερη απήχηση στους χώρους της μόδας και της ομορφιάς. Με ηγετική θέση στην κυκλοφορία και την αναγνωσιμότητα, στα πιο δυναμικά γυναικεία κοινά, το Elle επαναλανσάρεται προκειμένου να καταστεί και πάλι κυρίαρχο στην αγορά. Mάλιστα,  το Elle θα είναι ξανά στα περίπτερα με το τεύχος Νοεμβρίου, και το Elle.gr κάθε μέρα, κάθε ώρα, στο κινητό και στο tablet όλων των Ελληνίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]