Το comeback του Χαραλαμπίδη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι ένας ηθοποιός και σκηνοθέτης που δεν φοβήθηκε ποτέ να δοκιμαστεί σε τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές δουλειές. Φέτος επιστρέφει στη μικρή οθόνη, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, ως «θείος Ντίνος» στην καθημερινή κομεντί «Ο άντρας των ονείρων μου», στο Star. «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σε ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο θα με βοηθήσει να βρω την επικοινωνία μου με τον κόσμο που την είχα χάσει. Η τελευταία μου τηλεοπτική δουλειά ήταν το 2013 "Με τα παντελόνια κάτω" και σκοπεύω να μην ξαναλείψω σεζόν από τη μικρή οθόνη» λέει στην «Espresso» για το τηλεοπτικό comeback του. Οπως προσθέτει, ένα καθημερινό σίριαλ είναι πολύ μεγάλο στοίχημα καλλιτεχνικά και θα κάνει τα πάντα για να το κερδίσει. «Η τηλεόραση είναι η μεγάλη μου αγάπη και θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο ένας ηθοποιός να μπορέσει ν' αποδώσει» τονίζει.

Ο τηλεοπτικός Ντίνος μιλά για τον ρόλο του, που, όπως υποστηρίζει, είναι μια μίξη πολλών χαρακτήρων. «Είναι συνδυασμός ενός ανθρώπου που ψάχνει το χρήμα, αλλά ταυτόχρονα και την μποέμικη ζωή. Ενός ανθρώπου με τρομερό χιούμορ, που όμως συγκινείται βαθιά, ενός τύπου που από τη μία φλερτάρει πολύ με τις γυναίκες και από την άλλη ψάχνει την πραγματική του αγάπη. Είναι ένας αντιφατικός άνθρωπος». Στη συνέχεια της συζήτησής μας ο ηθοποιός αναφέρεται σε όσα συμβαίνουν στα πολύωρα, καθημερινά γυρίσματα. «Η ευτυχία μου είναι ότι συναντώ νεότερους από μένα ηθοποιούς. Το σίριαλ δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε μαζί οι ηθοποιοί πολλών γενεών. Αυτό κάνει ένα εξαιρετικό χαρμάνι, που φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Η συνάντηση πολλών τρόπων αντιμετώπισης της τέχνης του ηθοποιού της τηλεόρασης κάνει τη δουλειά μας πολύ ενδιαφέρουσα υποκριτικά» εξηγεί.

Δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για τα νούμερα τηλεθέασης, που κρίνουν το μέλλον μιας τηλεοπτικής δουλειάς. Ο ίδιος πιστεύει «στη βραδυπορία του καλού», όπως λέει χαρακτηριστικά. «Το κακό πάει γρήγορα, το καλό πάει αργά. Εγώ δίνω τον χρόνο τους στις δουλειές και περιμένω σιγά σιγά να συναντηθώ με το κοινό. Δεν μ' ενδιαφέρουν τα νούμερα, μ' ενδιαφέρει η αισθητικότητα που έχει το σίριαλ» αναφέρει. Και σίγουρα ο Ρένος Χαραλαμπίδης δεν ανήκει σ' αυτούς που... λιθοβολούν τη μικρή οθόνη! «Δεν πιστεύω ότι η τηλεόραση έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ανακάμπτει. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τώρα ξεκινά η νέα τηλεόραση της Ελλάδας, του 21ου αιώνα».

Κλείνοντας την κουβέντα μας, ο «θείος Ντίνος» αποκαλύπτει ότι στα... προσεχώς της σειράς θα τον δούμε να χορεύει. «Ενα εξαιρετικό χορευτικό με την Αννα Αδριανού, που είναι κάτι ανάμεσα σε ταγκό και τσάμικο. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από το ότι θα είναι ένας εντυπωσιακός χορός δίπλα στην πισίνα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !