Ο Χρήστος Φερεντίνος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλά για το ότι φέτος τα κανάλια επένδυσαν
στα τηλεπαιχνίδια , ενώ εξηγεί πως αυτό το περίμενε...

Φέτος η τηλεόραση γέµισε τηλεπαιχνίδια…  

∆εν έχω προλάβει να δω πολλή τηλεόραση, γιατί έχω πολλά γυρίσµατα. Από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει ,ωστόσο, περίµενα να γίνει κάτι τέτοιο. Όταν κάτι πετυχαίνει, γίνεται χαµός γύρω-γύρω, είτε είναι σίριαλ, είτε ριάλιτι. Πριν από πέντε χρόνια που κάναµε εµείς την αρχή, δεν υπήρχε τίποτα. Μου αρέσει που υπάρχουν τηλεπαιχνίδια. Είναι ένα είδος ωραίας ψυχαγωγίας. Γενικότερα, η διαδραστική σχέση µε τον κόσµο και µέσα από τα παιχνίδια και µέσα από τα ριάλιτι έχει πάντα ενδιαφέρον.  

Τα τηλεπαιχνίδια πάνε καλά επειδή ο κόσµος πλέον ψυχαγωγείται διαφορετικά; 

Θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Θα ξαναγυρνούσαν τα τηλεπαιχνίδια και θα είχαν πάλι την ίδια επιτυχία. Περάσαµε από µια φάση που είχαµε φτάσει στον τηλεοπτικό πάτο και κυρίως σε διαφηµιστικό επίπεδο. ∆εν υπήρχε καµία επένδυση, αντίθετα υπήρχαν φόβος, αγωνία για το τι θα γίνει ,και άµυνα, τροµερή άµυνα, πολλές επαναλήψεις και ίσα ίσα τα απολύτως απαραίτητα. Τα τηλεπαιχνίδια αποτελούν πιο φτηνή λύση για τα κανάλια.  

Για ποιο λόγο έχουν κατακλυστεί από γυναίκες;  

Ναι, όντως, µείναµε εγώ και ο Γιώργος Πολυχρονίδης (σ.σ.: γελάει)! Πέρα από την πλάκα, είναι ωραίο να βρίσκεσαι µέσα σε µια γυναικοπαρέα. Είναι απόλαυση.  Παρακολουθείς µε ενδιαφέρον. Εµένα µου αρέσουν οι γυναικοπαρέες.  

Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]